Sport en muziek in overvolle evenementenagenda

Een bomvolle activiteitenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse met vooral veel sport. Dat begint vanavond met de start van het darttoernooi bij café De Whee waar de pijltjes een weekend lang richting het bord vliegen. Ook wordt er volop gevoetbald met op ’t Piepwillem het duel vv Twenthe-Oud FC Twente en het Hoftoernooi bij GFC. Morgen is er de Open Dag bij sv Hector én de Ronde van Goor. Die start om 16.30 uur de Dikke Banden Race voor de Goorse jeugd en daarna de finale-strijd om de Criterium cup Twente bij de elitemannen- en vrouwen. Aansluitend diverse artiesten op het plein voor het politiebureau tijdens de Goorse Avond. Zondag zijn er bekerwedstrijden voor Hector en GFC en is er een graftrommel-expositie op de algemene begraafplaats. Voor alle evenementen check onze kalender.