Heel Goor uitgenodigd voor hernieuwde huwelijksvoltrekking

Een bijzondere uitnodiging die rondwaart op Facebook. De stichting Kobus nodigt heel Goor uit om morgenmiddag om 14.00 uur naar De Braak te komen om daar een huwelijksvoltrekking bij te wonen. Het gaat volgens ondernemersclub om een hernieuwde echtverbintenis van Laurens en Ellen Otte. Volgens Kobus was de eerste keer ‘völ te wiet vot’ en wordt het tijd om het in goor nog eens even dunnetjes over te doen. Wat er staat te gebeuren is niet bekend maar het belooft een waar spektakel te worden, aldus de organisatoren. Mensen  die komen mogen ook een eigen stoel mee nemen om er eens even goed voor te gaan zitten. Eén en ander heeft ook te maken met de viering van de 50-jarige verjaardag van Laurens Otte die dat ’s avonds tijdens een besloten feest viert in zaal De Ster.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?5 november 2014 Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ? Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]
  • Rene Froger was in Goor3 september 2017 Rene Froger was in Goor Waar een aantal meters verderop de Goorse Avond in volle gang was, bruiste het ook volop in de achterzaal van De Ster. Daar kwam tot ieders verrassing ineens Rene Froger op het podium voor […]
  • Arno Brinkhuis nu ook Abraham30 december 2019 Arno Brinkhuis nu ook Abraham Hij dacht er op Tweede Kerstdag mooi onderuit te komen maar zijn werekgever, Guido Brandenbarg én zijn collega's dachten daar toch anders over. Daarom werd hij ontboden bij de supermarkt […]
  • Noorse camping op De Hogenkamp18 augustus 2019 Noorse camping op De Hogenkamp Een bijzonder tafereel in de Sternstraat op de Goorse Hogenkamp. Daar is, vanuit het niets, ineens een Noorse camping verrezen. Eén en ander heeft te maken met de 50e verjaardag van […]