Heel Goor uitgenodigd voor hernieuwde huwelijksvoltrekking

Een bijzondere uitnodiging die rondwaart op Facebook. De stichting Kobus nodigt heel Goor uit om morgenmiddag om 14.00 uur naar De Braak te komen om daar een huwelijksvoltrekking bij te wonen. Het gaat volgens ondernemersclub om een hernieuwde echtverbintenis van Laurens en Ellen Otte. Volgens Kobus was de eerste keer ‘völ te wiet vot’ en wordt het tijd om het in goor nog eens even dunnetjes over te doen. Wat er staat te gebeuren is niet bekend maar het belooft een waar spektakel te worden, aldus de organisatoren. Mensen  die komen mogen ook een eigen stoel mee nemen om er eens even goed voor te gaan zitten. Eén en ander heeft ook te maken met de viering van de 50-jarige verjaardag van Laurens Otte die dat ’s avonds tijdens een besloten feest viert in zaal De Ster.

Gerelateerde berichten

  • Bjorn hoort nu echt bij de grote jongens2 december 2020 Bjorn hoort nu echt bij de grote jongens Het is feest aan De Braak onder de rook van de Braakmolen. Daar is het feest op deze woensdag de 2e december en werd gisteren al een Coronaproof-biertje gedronken na het plaatsen van een […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]
  • Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?5 november 2014 Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ? Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal […]
  • Rene Froger was in Goor3 september 2017 Rene Froger was in Goor Waar een aantal meters verderop de Goorse Avond in volle gang was, bruiste het ook volop in de achterzaal van De Ster. Daar kwam tot ieders verrassing ineens Rene Froger op het podium voor […]