Heel Goor uitgenodigd voor hernieuwde huwelijksvoltrekking

Een bijzondere uitnodiging die rondwaart op Facebook. De stichting Kobus nodigt heel Goor uit om morgenmiddag om 14.00 uur naar De Braak te komen om daar een huwelijksvoltrekking bij te wonen. Het gaat volgens ondernemersclub om een hernieuwde echtverbintenis van Laurens en Ellen Otte. Volgens Kobus was de eerste keer ‘völ te wiet vot’ en wordt het tijd om het in goor nog eens even dunnetjes over te doen. Wat er staat te gebeuren is niet bekend maar het belooft een waar spektakel te worden, aldus de organisatoren. Mensen  die komen mogen ook een eigen stoel mee nemen om er eens even goed voor te gaan zitten. Eén en ander heeft ook te maken met de viering van de 50-jarige verjaardag van Laurens Otte die dat ’s avonds tijdens een besloten feest viert in zaal De Ster.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?5 november 2014 Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ? Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]
  • Rene Froger was in Goor3 september 2017 Rene Froger was in Goor Waar een aantal meters verderop de Goorse Avond in volle gang was, bruiste het ook volop in de achterzaal van De Ster. Daar kwam tot ieders verrassing ineens Rene Froger op het podium voor […]
  • Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria12 september 2018 Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria Groot feest op het Spaanse schiereiland Gran Canaria in het afgelopen weekeinde. Daar vierde de Goorse fotograaf- en scheidsrechter Patrick ter Elst niet alleen vakantie met zijn familie, […]
  • John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar…9 juni 2017 John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar… John “Bompa” Sportel is donderdag 50 jaar geworden. John dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij de oudste lid is van de Otto-club. Een genootschap van 8 vrienden dat elk jaar met elkaar […]