De Goorse Avond in beeld…

Het weer was goed en het bier koud. Prima omstandigheden dus voor de Goorse Avond gisteren na de Ronde van Goor. Het was gezellig druk op het horecaplein voor het politiebureau waar op het podium diverse artiesten optraden zoals Marcel Mengerink en Stan Jansen (fot0). De stichting LOER tekende voor de organisatie, dit keer in samenwerking met de organisatoren van de Goorse wielerronde. Hieronder een beeldverslag met foto’s van Patrick ter Elst.

 

Gerelateerde berichten

  • Elvis en Hazes op Goorse Avond28 augustus 2017 Elvis en Hazes op Goorse Avond De vakantie zit er voor de meesten weer op en het dagelijks leven, of sleur zoals u wilt, staat weer voor de deur. Zo ook de Goorse Avond. Het traditionele moment om de vakantieverhalen te […]
  • Goorse Avond en Ronde van Goor slaan handen ineen28 maart 2017 Goorse Avond en Ronde van Goor slaan handen ineen De organisaties van  de Ronde van Goor en de Goorse Avond gaan samenwerken. Beide evenementen worden dit jaar gehouden op zaterdag 2 september. De Goorse Avond van de stichting LOER wordt, […]
  • Goorse Avond ter ziele en nog één keer Paasvuur16 oktober 2017 Goorse Avond ter ziele en nog één keer Paasvuur Het is gedaan met de Goorse Avond. De stichting LOER heeft besloten om de stekker uit het zomerse evenement te trekken. Daarnaast wordt het Paasvuur op het Roelofsenterrein volgend jaar […]
  • Sport en muziek in overvolle evenementenagenda1 september 2017 Sport en muziek in overvolle evenementenagenda Een bomvolle activiteitenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse met vooral veel sport. Dat begint vanavond met de start van het darttoernooi bij café De Whee waar de pijltjes een […]
  • Inschrijving Dikke Banden-race Nacht van Goor geopend14 juli 2017 Inschrijving Dikke Banden-race Nacht van Goor geopend De ogen zijn nu nog gericht op het wielergeweld in de Tour de France maar in het Goorse zal dat na Le Grand Boucle snel veranderen als de blikken richting de 2e van september gaan. Dan is […]