Rene Froger was in Goor

Waar een aantal meters verderop de Goorse Avond in volle gang was, bruiste het ook volop in de achterzaal van De Ster. Daar kwam tot ieders verrassing ineens Rene Froger op het podium voor een optreden. Dit alles in het kader van de 50-jarige verjaardag van Laurens Otte. De Gorenaar pakte flink uit want naast Froger speelde de band Tilt, bekend van de Schoolfeestzondag én zongen ook de bekende voloptueuze zangeressen van Big Black and Beautiful. Eerder op de dag werd Otte op het weiland voor zijn huis aan De Braak al verrast met een Las Vegas-party door zijn vrienden van ondernemersclub Kobus. Daar werd hij onder meer opnieuw in de echt verbonden met zijn vrouw Ellen.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?5 november 2014 Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ? Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal […]
  • Heel Goor uitgenodigd voor hernieuwde huwelijksvoltrekking1 september 2017 Heel Goor uitgenodigd voor hernieuwde huwelijksvoltrekking Een bijzondere uitnodiging die rondwaart op Facebook. De stichting Kobus nodigt heel Goor uit om morgenmiddag om 14.00 uur naar De Braak te komen om daar een huwelijksvoltrekking bij te […]
  • Dampende Tente sluit Schoolfeest 2017 waardig af26 juni 2017 Dampende Tente sluit Schoolfeest 2017 waardig af "Goor bedankt en tot volgend jaar". Met die woorden sloot voorzitter Erwin Zwierink de zondagavond af, voordat het Goors Victorie werd ingestart als traditionele slotnoot van weer een […]
  • Papegaai Lorre vijftig jaar3 juni 2016 Papegaai Lorre vijftig jaar Het valt weinig dieren ten deel. Een feestelijke vermelding in de categorie lief en leed. Niet voor papegaai Lorre. De vogel viert vandaag namelijk haar vijftigste verjaardag én dat moet […]
  • Legendarische mijlpaal Willem Megens15 juni 2018 Legendarische mijlpaal Willem Megens Hij was ooit de begenadigde technicus op het middenveld van het roemruchte Hector in de tweede klasse en tegenwoordig het 'dreh und angelpunkt' van het derde, trainer van de A1 en […]