Rene Froger was in Goor

Waar een aantal meters verderop de Goorse Avond in volle gang was, bruiste het ook volop in de achterzaal van De Ster. Daar kwam tot ieders verrassing ineens Rene Froger op het podium voor een optreden. Dit alles in het kader van de 50-jarige verjaardag van Laurens Otte. De Gorenaar pakte flink uit want naast Froger speelde de band Tilt, bekend van de Schoolfeestzondag én zongen ook de bekende voloptueuze zangeressen van Big Black and Beautiful. Eerder op de dag werd Otte op het weiland voor zijn huis aan De Braak al verrast met een Las Vegas-party door zijn vrienden van ondernemersclub Kobus. Daar werd hij onder meer opnieuw in de echt verbonden met zijn vrouw Ellen.

Gerelateerde berichten

  • Hannes is 50!13 november 2021 Hannes is 50! Het is feest voor Hannes van Engelen want hij viert vandaag dat hij een halve eeuw oud is. Ondanks corona wordt dat natuurlijk wel gevierd. Namens de familie wordt hij ook via deze weg […]
  • Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?5 november 2014 Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ? Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal […]
  • Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn?26 november 2021 Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn? Het is op dit moment nog onzeker of de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo morgenmiddag ten tonele verschijnt in zaal De Ster. Dat is afhankelijk van de […]
  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule18 juli 2021 Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule Tim Bruseker is de winnaar geworden van de Goorse Tourpoule editie 2021. De huisarts stond voor de afsluitende etappe al aan de leiding van het algemeen klassement en gaf zijn koppositie […]