Chauffeur toeterend het huwelijk in

Het was vrijdag een gedenkwaardige dag voor Jos Scholten en ‘zijn’ Manon. Ze werden in de echt verbonden en dat werd uiteraard goed gevierd. Zijn collega’s van transportbedrijf Leverink uit Rijssen zorgden voor een hoop kabaal door met vrachtwagens twee minuten lang te claxoneren voor het kersverse bruidspaar. Dat is via deze LINK te bekijken. Ook via Goorsnieuws willen vrienden, familie en andere bekenden Jos en Manon van harte feliciteren.

Gerelateerde berichten

  • Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden13 februari 2020 Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goor is vannacht een container met oud ijzer verloren op de snelweg A31 bij Gescher, vlak over de grens bij Winterswijk. De container met oud ijzer […]
  • Vrachtwagen zakt weg in berm Gondalaan20 december 2019 Vrachtwagen zakt weg in berm Gondalaan Een bijzonder gezicht vrijdag aan het begin van de middag aan de rand van Goor. Daar had een vrachtwagen zich bij het inrijden van de Gondalaan namelijk vastgereden in de berm. Die is […]
  • Willem en Mini Tijink al 40 jaar getrouwd11 februari 2018 Willem en Mini Tijink al 40 jaar getrouwd Het is feest in huize Tijink en zeker ook in de buurt want het feit dat Willem en Mini Tijink zaterdag op de kop af 40 jaar getrouwd zijn moet natuurlijk gevierd worden. Daarom werd er bij […]
  • Getuigen gezocht van ernstig ongeval A119 juni 2018 Getuigen gezocht van ernstig ongeval A1 De politie is op zoek naar mensen die vanochtend vroeg op de rijksweg A1 getuige waren van het ernstige ongeval op de Rijksweg A1 ter hoogte van de afslag richting Lochem. Daar botsten […]
  • Vrachtwagenchauffeur veroorzaakt schade en rijdt door22 november 2018 Vrachtwagenchauffeur veroorzaakt schade en rijdt door De politie Hof van Twente zoekt een vrachtwagenchauffeur die vanmiddag met een rode wagen het viaduct bij Delden heeft geraakt op weg naar Goor. Op de oplegger stond een gele kraan van het […]