Hofvogels zoekt communicatievrijwilliger

De Stichting Hofvogels zoekt een actieve vrijwilliger die de informatiepositie van de stichting wil helpen verbeteren- en ontwikkelen. Er wordt gezocht naar een taalvaardig persoon die zich onder meer bezig gaat houden met webbeheer, het schrijven van nieuwsbrieven en het plaatsen van berichten op Twitter en Facebook. De Stichting Hofvogels zet zich in de gemeente Hof van Twente voor het behoud van de in het wild levende vogels in het algemeen en inlandse uilen in het bijzonder. Dit middels projecten als ‘Hof voor de Steenuil’, ‘Hofkracht’en de ‘Groene Loper’. Medr informatie via de website van Hofvogels en via de mail

Gerelateerde berichten

  • Uilenwerkgroep wordt Stichting Hofvogels23 maart 2016 Uilenwerkgroep wordt Stichting Hofvogels De Uilenwerkgroep heeft haar naam omgedoopt. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Uilenwerkgroep Hof van Twente, werd unaniem besloten tot de oprichting van de nieuwe Stichting […]
  • Aanvullende subsidie van halve ton voor Hofvogels1 maart 2020 Aanvullende subsidie van halve ton voor Hofvogels De Stichting Hofvogels heeft een aanvullende subsidie van € 49.875.- gekregen van de provincie Overijssel en de gemeente Hof van Twente. Dat bedrag wordt ingezet voor extra […]
  • Lichter leven wil relaties verbeteren19 februari 2020 Lichter leven wil relaties verbeteren Er is een nieuwe werkgroep opgericht in Goor die mensen bij elkaar wil brengen rondom thema’s die relevant zijn voor ons dagelijks leven. 'Lichter Leven Goor' gaat thema-avonden […]
  • Alle ogen op Rio…6 augustus 2016 Alle ogen op Rio… Het uur u nadert voor de Nederlandse Olympiërs na de openingsceremonie in Rio de Janeiro en de zenuwen nemen ook toe bij Aschwin Kruders. Hij begeleidt met zijn bedrijf Sportpromotions in […]
  • Vrijwilligers plaatsen nestkasten tegen eikenprocessierups21 februari 2019 Vrijwilligers plaatsen nestkasten tegen eikenprocessierups Vrijwilligers van de Stichting Hofvogels gaan in de komende periode nestkasten ophangen op diverse locaties in Goor en omgeving waar de kans groot is dat er eikenprocessierupsen zullen […]