De echte herfst is aanstaande…

Het is nog prachtig nazomerweer maar de herfst is toch echt begonnen. En dat zal in de komende dagen ook zijn beslag krijgen als het gaat om het weerbeeld. Eric Effing maakte op het Heeckeren een paar fraaie luchtfoto’s die volgens hem niets aan duidelijkheid te wensen over laten. “Het najaar is begonnen, we halen de ijzers uit het vet…” aldus de Goorse weersdeskundige.

Gerelateerde berichten

  • “Licht hebben we, nu de ballen nog”15 november 2021 “Licht hebben we, nu de ballen nog” Op gezette tijden pakt natuurfotograaf Eric Effing zijn camera's om het prachtige natuurschoon in en rondom Goor in beeld te vatten. Een spontane Kerst op de tennisbaan. "Deze prachtige […]
  • Kring om de zon…25 april 2021 Kring om de zon… We kregen weer een fraaie foto van een bijzonder natuurfenomeen binnen van de Goorse fotograaf- en weersdeskundige Eric Effing. Hij ontwaardde gisterochtend een fraaie kring om de […]
  • Zonsopgang met bijzonder optisch element…17 januari 2021 Zonsopgang met bijzonder optisch element… De Goorse weerman- en fotograaf stuurde weer twee fraaie natuurfoto's met in dit geval een bijzonder optisch element. De prenten zijn deze week genomen in het buitengebied bij Stokkum en […]
  • Herfsttinten aan het begin van een zomerse dag…6 oktober 2018 Herfsttinten aan het begin van een zomerse dag… De redactie mocht vandaag weer een paar prachtige foto's ontvangen van de Goorse weerman Eric Effing. Hij was vanochtend met zijn camera al vroeg op pad om de opkomende zon en de daarbij […]
  • Goorse herfst met zomerse trekjes26 september 2017 Goorse herfst met zomerse trekjes Volgens de jaargetijdenkalender is de herfst nu vier dagen oud maar daar heeft de natuur zich nog niet overal aan aangepast. De Goorse weerman Eric Effing toog met fotocamera naar een […]