Damesfiets gevonden

Johanna Doeschotte mailt dat er in de de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 september een Batavus damesfiets op haar oprit is neergezet. Hoe de fiets eruit ziet en op welke locatie de fiets staat wordt door haar bewust niet gedeeld.Dit wilden we niet doen omdat iedereen kan zeggen dat het van hun is. “De fiets heeft een paar specifieke kenmerken, die kunnen ze dan noemen”aldus Johanna in een mail aan de lief en leed-redactie. Voor meer informatie kan worden gebeld met 06-53534712.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update)26 juni 2012 Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update) Zondagavond zijn 5 jassen, 3 vesten en 2 sjaals uit de fietstassen  van een fiets gehaald die achter Takko Fashion in de Grotestraat stond. Inmiddels is 1 jas teruggevonden. Heeft u iets […]
  • Herdenking bombardement op Goor verplaatst15 maart 2020 Herdenking bombardement op Goor verplaatst De herdenking van het bombardement op Goor zal vanwege het Corona-wirus niet plaats vinden op dinsdag 24 maart, de dag dat het exact 75 jaar geleden is dat Goor werd getroffen. Het Comité […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]