Hector verliest bekerduel van Reunie

Hector heeft het eerste bekerduel in het nieuwe voetbalseizoen verloren. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging dinsdagavond in Borculo met 2-0 onderuit tegen vierdeklasser Reunie. Bij rust was het nog 0-0. Voor rust waren er kansen over en weer en voorkwam en was er een opvallende rol voor de jonge Hectorgoalie Koen Eekhout die uitblonk en voorkwam dat Hector op achterstand kwam. Na de thee werd de thuisploeg sterker en kon ook hij niet voorkomen dat Reunie twee keer scoorde. Komende zondag staat voor de groen witten het tweede bekertreffen op de rol. Dan is op het eigen sportpark ’t Doesgoor sv Delden de tegenstander (14:00). GFC gaat dan op bezoek bij Lochuizen terwijl vv Twenthe in de poulefase van het bekertoernooi thuis speelt tegen HVV Hengelo.

Gerelateerde berichten

  • Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen23 augustus 2016 Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen Hector boekte vanavond een simpele zege in de tweede wedstrijd van het regionale bekertoernooi , in en tegen Lochuizen. De vijfdeklasser werd met maar liefst 3-10 opgerold na een ruststand […]
  • Tegenstanders beker Goorse clubs bekend12 juli 2017 Tegenstanders beker Goorse clubs bekend De tegenstanders in de poulefase van het regionale bekertoernooi zijn bekend voor de Goorse voetbalclubs. Derdeklasser vv Twenthe treft daarin onder meer Barbaros dat vorig seizoen, bij […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Hector uit bekertoernooi na nederlaag in Groenlo23 oktober 2016 Hector uit bekertoernooi na nederlaag in Groenlo Hector is er niet in geslaagd om de volgende ronde te bereiken in het regionale bekertoernooi. De Goorse vierdeklasser ging in Groenlo met 5-0 onderuit tegen sv Grol dat een klasse hoger […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]