Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater

Goorse kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen gratis naar het Muziektheater “De Stem van de Regge” op 29- en 30 september op het Schoolfeestplein. Deze week wordt op de Goorse scholen een speciale kinderflyer uitgedeeld met een afknipstrookje dat uiterlijk 13 september weer op school kan worden ingeleverd. Wie niet in Goor op school zit en de voorstelling toch wil zien kan een mail sturen naar info@nullstadsreggegoor.nl. De gratis tickets worden verstrekt op basis van beschikbaarheid en kunnen op de avond van de gekozen voorstelling worden afgehaald bij de kraam aan de Herman Heijermanstraat. Tijdens het buitentheater dat bekeken kan worden vanaf tribunes wordt groots uitgepakt met een voorstelling waarin de geschiedenis van Goor wordt verteld in dialogen, dans, muziek en beeld. Naast een gelegenheidskoor doet ook het orkest van Apollo mee met onder meer een speciaal, door Carl Wittrock gemaakt, muziekstuk. In de komende periode op deze site en in de nieuwe Reggehofkrant meer over ‘De Stem van de Regge’.

Gisteravond werd er aan het begin van De Regge in De Meene gefilmd voor het muziektheater

Gerelateerde berichten

  • Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater3 juli 2017 Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater De organisatie van het grote Goorse Muziektheater 'Stem van de Regge' (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- […]
  • Stem van de Regge op Hofstreek TV28 maart 2020 Stem van de Regge op Hofstreek TV De in 2017 opgevoerde buitenmusical ‘De Stem van de Regge’ is morgen (zondag) in zijn geheel te zien op Hofstreek TV. In navolging van Troost-tv op de landelijke zenders en de […]
  • Stem van de Regge: Audio-visueel spektakelstuk30 september 2017 Stem van de Regge: Audio-visueel spektakelstuk Er kwam aan het begin van de voorstelling meer water uit de lucht dan er in de Regge stroomt maar toch viel het theaterspektakel 'Stem van de Regge' zeker niet in het water. De circa 800 […]
  • Goor is klaar voor groots Reggetheater28 september 2017 Goor is klaar voor groots Reggetheater Met man en macht is er in de afgelopen dagen gewerkt om het Schoolfeestplein gereed te maken voor het grootse Reggetheater, morgen en overmorgen. Een stuk van de Regge is nagebouwd en met […]
  • Toneelspelers gevraagd voor Goors theaterstuk over de Stadsregge16 december 2016 Toneelspelers gevraagd voor Goors theaterstuk over de Stadsregge Er komt een theaterstuk over de Stadsregge die na volgende jaar weer op diverse plekken weer door Goor moet meanderen. De uitvoering is op 29 en 30 september én 1 oktober van het volgend […]