Oplegger gestolen vanaf bedrijventerrein Spechthorst

Een met hout beladen oplegger is in de afgelopen nacht gestolen vanaf bedrijventerrein De Spechthorst in Goor. Het gaat om een wit met blauwe Schmitz Mega-oplegger met schuifzeilen. Op de oplegger staat reclame van Dynobend. Op de site Transport Online staan meer details van de gestolen oplegger. Via Twitter heeft ondernemer Henk Brink laten weten dat de vrachtwagen met de buit richting het zuiden is gereden en vanmiddag nog is gezien in de buurt van Helmond. De oplegger heeft volgens hem een kostbare lading hout aan boord.

Gerelateerde berichten

  • Trailer Brink is terecht, hout nog spoorloos9 september 2017 Trailer Brink is terecht, hout nog spoorloos De in Goor gestolen trailer van transportbedrijf Brink XL is terug. De oplegger is teruggevonden op het industrieterrein Beekerheide in Gemert(Noord Brabant). De kostbare lading hout is og […]
  • Goorse jongens stelen bier in Markelo26 augustus 2017 Goorse jongens stelen bier in Markelo Twee jonge Gorenaren zijn vannacht door de politie Hof van Twente aangehouden nadat ze probeerden om vaten bier en blikjes drank te stelen. In een Markeloos cafĂ© zag volgens de lokale site […]
  • Vrachtwagen en auto botsen op de Patrijzenstraat28 oktober 2017 Vrachtwagen en auto botsen op de Patrijzenstraat Op de Patrijzenstraat in Goor zijn vanmiddag een auto en vrachtwagen op elkaar gebotst. De chauffeur van de vrachtwagen die moest lossen bij de Jumbo-supermarkt zag de aankomende Ford over […]
  • Vliegende fiets landt op ’t Jannink…27 december 2017 Vliegende fiets landt op ’t Jannink… Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een 'vliegende fiets' die met een knal achter een huis op […]
  • ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update)5 februari 2017 ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update) Een onaangename verrassing voor een bewoner aan de Wielewaalstraat. Daar is voor het nachtelijke uur bij de woning een Fiat Panda ontvreemd. De blauwe auto is gestolen, waarna al snel de […]