Open Monumentendag en beachsoccer…

De activiteiten in het komende weekeinde staan voor een groot deel in het teken van Open Monumentendag. De Goorse Braakmolen (foto) is morgen vanaf 10.00 te bezichtigen. Molenaars zijn aanwezig om uitleg te dan uitleg geven over de werking en het maalproces. Ook is er Open Huis in De Hofkerk en De Klokkenkamp onder de titel ‘Kerkproeverij’. Het geloofshuis en het naastgelegen activiteitencentrum op het Kerkplein is ook op zondag open voor het publiek. Op de parkeerplaats van sportpark Heeckeren wordt morgenmiddag het nieuwe Beachsoccerveld geopend gevolgd door demonstraties. Zondagochtend start bij de Stadslandbouw aan de Kerkstraat ook het project ‘De groene loper’ met het oogsten van zonnebloemen. Zondagmiddag komen de Goorse voetbalclubs weer in actie in het regionale bekertoernooi. Voor de hele evenementenkalender klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Open Monumentendagen gaan door6 september 2020 Open Monumentendagen gaan door De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen […]
  • Monumenten, muziek op het Sterplein en Open Dag Hector7 september 2018 Monumenten, muziek op het Sterplein en Open Dag Hector De evenementenkalender meldt voor dit weekeinde allereerst de Hollandse Avond bij cafĂ© Johny's waar vanavond de populaire Django Wagner de hoofdact zal zijn. Morgen is de Open […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Hofkerk en Braakmolen openen de deuren2 september 2015 Hofkerk en Braakmolen openen de deuren De Goorse blikvangers tijdens de Open Monumentendagen zijn traditioneel De Braakmolen en De Hofkerk. Ook het graf van Thomas Ainsworth op de begraafplaats aan de Laarstraat trekt veel […]
  • Volop muziek in de Reggehof en op het Sterplein13 september 2019 Volop muziek in de Reggehof en op het Sterplein Goor doet zijn muzikale status ook dit weekeinde weer volop eer aan met veel muziek in het theater en in het centrum. Vanavond is er in De Reggehof het evenement 'Geluk in 'n tuk' waarbij […]