Trailer Brink is terecht, hout nog spoorloos

De in Goor gestolen trailer van transportbedrijf Brink XL is terug. De oplegger is teruggevonden op het industrieterrein Beekerheide in Gemert(Noord Brabant). De kostbare lading hout is og wel spoorloos meldt ondernemer Henk Brink. De oplegger is samen met een vrachtwagen in beslag genomen voor verder onderzoek. De recherche is inmiddels een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich nog steeds te melden die mogelijk wat hebben gezien met betrekking tot de diefstal danwel wegnemen van de lading. Getuigen kunnen zich melden bij de politie Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Oplegger gestolen vanaf bedrijventerrein Spechthorst7 september 2017 Oplegger gestolen vanaf bedrijventerrein Spechthorst Een met hout beladen oplegger is in de afgelopen nacht gestolen vanaf bedrijventerrein De Spechthorst in Goor. Het gaat om een wit met blauwe Schmitz Mega-oplegger met schuifzeilen. Op de […]
  • Vliegende fiets landt op ’t Jannink…27 december 2017 Vliegende fiets landt op ’t Jannink… Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een 'vliegende fiets' die met een knal achter een huis op […]
  • Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven9 augustus 2017 Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven Middenin het Goorse centrum zijn woensdagochtend twee elektrische fietsen ontvreemd. Tussen 11.00 en 11.15 hebben dieven toegeslagen bij de overkapping van het voormalige pand van […]
  • Fietsendief op heterdaad betrapt10 januari 2017 Fietsendief op heterdaad betrapt Een man die gisteren een fiets probeerde te stelen vanuit de fietsenstalling van het station in Goor is gisteren door de politie op heterdaad betrapt. Hij is ingerekend en bleek ook […]
  • Dievengilde blijft actief in Goor21 maart 2017 Dievengilde blijft actief in Goor De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren […]