Bandenzaag gestolen in de Lindelaan

Een brutale roof van zwaar gereedschap gistermiddag in de Goorse Lindelaan. Daar werd op klaarlichte dag een zogenoemde bandenzaag gestolen. Deze motorzaag met een diamantschijf voor straatwerkzaamheden, werd weggenomen tussen 15.00 uur en 16.00 uur voor een woning waar stratenmakers aan het werk waren. De bandenzaag is eigendom van het Goorse bedrijf Mercom en vertegenwoordigt een waarde van 1250 euro. Getuigen wordt gevraagd zich te melden bij Mercom via telefoonnummer 0547-260578.

Gerelateerde berichten

  • Dievengilde blijft actief in Goor21 maart 2017 Dievengilde blijft actief in Goor De komst van het WhatsApp-buurtpreventienetwerk in Goor heeft nog niet geleid tot een daling van het aantal inbraken, zo lijkt het. Ook in de afgelopen week was het weer een aantal keren […]
  • Wietplantage boven Wienerstube ontmanteld29 september 2016 Wietplantage boven Wienerstube ontmanteld De politie heeft vanochtend na een inval in een woning boven café De Wienerstube een inval gedaan. Ter plekke werd een hennepplantage aangetroffen. Er zijn in totaal zo'n 500 planten in […]
  • Trailer Brink is terecht, hout nog spoorloos9 september 2017 Trailer Brink is terecht, hout nog spoorloos De in Goor gestolen trailer van transportbedrijf Brink XL is terug. De oplegger is teruggevonden op het industrieterrein Beekerheide in Gemert(Noord Brabant). De kostbare lading hout is og […]
  • ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update)5 februari 2017 ‘Gestolen’ Fiat Panda blijkt koddig misverstand (update) Een onaangename verrassing voor een bewoner aan de Wielewaalstraat. Daar is voor het nachtelijke uur bij de woning een Fiat Panda ontvreemd. De blauwe auto is gestolen, waarna al snel de […]
  • Goorse jongens stelen bier in Markelo26 augustus 2017 Goorse jongens stelen bier in Markelo Twee jonge Gorenaren zijn vannacht door de politie Hof van Twente aangehouden nadat ze probeerden om vaten bier en blikjes drank te stelen. In een Markeloos café zag volgens de lokale site […]