Mossendam Beach officieel in gebruik genomen

Met een ferme smash van wethouder Wim Meulenkamp is het beachveld bij sportcomplex de Mossendam deze zaterdagmiddag officieel geopend. De naam: Mossendam Beach. Het zandveld is de afgelopen maanden gerealiseerd in een samenwerking tussen GFC, volleybalvereniging Dynamiek, de gelijknamige handbalclub Dynamiek en de Stichting Stevig, die naast het beheer van de sporthal ook het onderhoud van het beachveld op zich neemt.  Initiatiefnemer Tijmen Koudijs van de volleybalvereniging opende het veld samen met de wethouder, die het sportieve strand een aanwinst voor Goor en de plannen van de verenigingen rondom de Mossendam noemde. Daarna werd het veld gedoopt met een voetbalwedstrijd tussen jeugdige leden van GFC. 

Gerelateerde berichten

  • Geslaagd volleybaltoernooi Dynamiek4 januari 2019 Geslaagd volleybaltoernooi Dynamiek Kinderen van de basisscholen in Goor en omgeving zijn het jaar goed begonnen. Afgelopen woensdag was het erg druk op het jaarlijkse volleybaltoernooi van Dynamiek. Maar liefst 17 teams, […]
  • Nieuwe tennishal voor TV De Mossendam7 oktober 2014 Nieuwe tennishal voor TV De Mossendam Bij tennisvereniging De Mossendam beginnen vrijwilligers deze week met de werkzaamheden aan de nieuwe tennishal. De oude luchtkoepel gaat tegen de vlakte. De hal voldoet niet meer aan de […]
  • Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek17 mei 2017 Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek Er komen drie instuifdagen voor potentiële nieuwe leden van volleybalvereniging Dynamiek. Op de zaterdagen 13 mei, 20 mei en 3 juni kunnen kinderen kennis maken met de volleybalsport van […]
  • Scholenvolleybaltoernooi in de Mossendam30 november 2015 Scholenvolleybaltoernooi in de Mossendam Volleybalvereniging Dynamiek organiseert komende maand weer een scholenvolleybaltoernooi. Op maandag 21 december gaan basisschoolkinderen uit de groepen 3 tot en met 8 de strijd met elkaar […]
  • Dynamiek dames 1 kampioen16 april 2016 Dynamiek dames 1 kampioen Groot feest gisteravond in sporthal De Mossendam. Daar werd het eerste damesteam van volleybalvereniging Dynamiek kampioen van de derde klasse. De Goorse ploeg won, na een moeizame start, […]