Geerdink dichtbij podiumplaats in Triathlon Vroomshoop

Een week geleden coachte Remco Geerdink het tweede mannenteam van TTvW Hof van Twente nog naar promotie. Zaterdag bewees de 46-jarige Goorse triatleet dat hij zelf zwemmend, fietsend en hardlopend ook nog goed uit de voeten kan. In de Triathlon Vroomshoop finishte Geerdink op de kwart afstand als vijfde bij de mannen 40+. Die afstand is vergelijkbaar met de olympische triathlon. Geerdink, die vooral op de fiets indruk maakte, kwam zelfs slechts veertig tellen tekort voor een podiumplaats.

Ook Emiel Huisken deed mee in Vroomshoop. Hij kwam in actie op de achtste triathlon en werd zevende bij de mannen onder de veertig jaar. De Triathlon Vroomshoop was daarnaast het decor voor een teamwedstrijd van de Tweede Divisie Dames, waarin het vrouwenteam van TTvW Hof van Twente actief is. Met de Goorse Kimberley Kranenberg in de gelederen finishten zij als tiende.

Gerelateerde berichten