Geerdink dichtbij podiumplaats in Triathlon Vroomshoop

Een week geleden coachte Remco Geerdink het tweede mannenteam van TTvW Hof van Twente nog naar promotie. Zaterdag bewees de 46-jarige Goorse triatleet dat hij zelf zwemmend, fietsend en hardlopend ook nog goed uit de voeten kan. In de Triathlon Vroomshoop finishte Geerdink op de kwart afstand als vijfde bij de mannen 40+. Die afstand is vergelijkbaar met de olympische triathlon. Geerdink, die vooral op de fiets indruk maakte, kwam zelfs slechts veertig tellen tekort voor een podiumplaats.

Ook Emiel Huisken deed mee in Vroomshoop. Hij kwam in actie op de achtste triathlon en werd zevende bij de mannen onder de veertig jaar. De Triathlon Vroomshoop was daarnaast het decor voor een teamwedstrijd van de Tweede Divisie Dames, waarin het vrouwenteam van TTvW Hof van Twente actief is. Met de Goorse Kimberley Kranenberg in de gelederen finishten zij als tiende.

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving Triathlon geopend4 april 2022 Inschrijving Triathlon geopend De zesde uitgave van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon vindt dit jaar plaats op zondag 22 mei. De 450 deelnemers zullen weer starten bij Zwembad de Vijf Heuvels. De inschrijving is […]
  • Jeugdclinic voor triathlon7 maart 2019 Jeugdclinic voor triathlon In aanloop naar de 5e Univé Oost Hof van Twente Triathlon, dat plaatsvindt op 26 mei in Markelo, organiseert TTvW Hof van Twente een serie van vier clinics speciaal voor de jeugd. Tijdens […]
  • Volop sport na een intensief feestweekend30 juni 2017 Volop sport na een intensief feestweekend Na het bruisende Schoolfeestweekend moeten de Goorse adepten van de zomerfeesten zich dit weekeinde begeven richting Bentelo. In 't Twentse Haagje staat dit weekend zelf met name in het […]
  • Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon21 januari 2017 Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon Om alle deelnemers van de Hof van Twente Triathlon optimaal klaar te stomen voor de grote wedstrijd op 21 mei worden er diverse trainingen georganiseerd. Bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’ […]
  • Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers28 december 2016 Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers Wie met goede voornemens aan het nieuwe jaar wil beginnen kan komende week direct de daad bij het woord voegen. Op 2 januari wordt de inschrijving namelijk geopend van de door […]