Zeges voor GFC en Twenthe, Hector onderuit

Wisselend succes voor de Goorse ploegen in de districtsbeker. Zo wisten GFC en vv Twenthe overtuigend te winnen, terwijl Hector pijnlijk onderuit ging. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor op eigen terrein met 3-2 van Delden. Marinus Wolters scoorde twee maal namens Hector. GFC won met 3-0 bij Lochhuizen na treffers van Neil Tieman, Tim Wassink en Bjorn Nattrop. Twenthe bleek wederom op schot. Na de ruime zege op Hoeve Vooruit werd vierdeklasser Hengelo met 5-1 aan de kant gezet middels goals van Jeffrey Asbroek (2x), Ivo Roetgerink, Mark Nijland en Jasper Groothuis. 

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe en Hector door in bekertoernooi28 augustus 2016 Twenthe en Hector door in bekertoernooi Er staan twee Goorse voetbalploegen in de knock out-fase van het regionale bekertoernooi. Twenthe overleefde de poulefase simpel en won ook vandaag zonder veel moeite van Diepenheim. In 't […]
  • Albatross-Twenthe 1-2, Bentelo-GFC 1-4, Hector-TVO 0-025 maart 2018 Albatross-Twenthe 1-2, Bentelo-GFC 1-4, Hector-TVO 0-0 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00 uur: Albatross - vv Twenthe   1-2 (doelpunt Twenthe: Mark Nijland en Jeffrey […]
  • Goorse clubs blijven zonder zege in oefenduels27 augustus 2017 Goorse clubs blijven zonder zege in oefenduels Twenthe Goor heeft bijna voor een verrassing gezorgd tijdens de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. De ploeg van trainer Michiel Mensink stond vijf minuten voor tijd nog met 2-1 voor […]
  • Twenthe-Heeten 3-1, Hector-Rietmolen 3-1, Avanti-GFC 9-116 oktober 2016 Twenthe-Heeten 3-1, Hector-Rietmolen 3-1, Avanti-GFC 9-1 De eindstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B:   3B: 14.00: vv Twenthe - Heeten 3-1 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland twee keer en Jasper […]