Wie heeft lapjeskat Cleo gezien?

Lapjeskat Cleo is vermist. “Ze is erg lief, gaat mensen niet uit de weg en is naast de opvallende print vooral herkenbaar aan haar typische (veelvuldige) stemgeluid”, aldus Rianne Schulenberg. “Ze is al enkele dagen niet thuis geweest en ondanks dat ze graag buiten is, beginnen we ons toch zorgen te maken. Haar huis staat aan het Jannink. Tips mogen via de email, of 06-83237732.”

Gerelateerde berichten

  • Poes Sheba vermist in de Schoolstraat29 april 2017 Poes Sheba vermist in de Schoolstraat Poes Sheba is al drie nachten weg en wordt gemist. Het gaat om een bruin/rood en zwart gevlekte​ poes van 4 jaar oud. Normaal komt ze na een nacht altijd weer thuis. Ze is gesteriliseerd, […]
  • erwin24 februari 2012 Erwin Brinkmans 30 jaar Erwin Brinkmans vierde gisteren zijn 30ste verjaardag. 'E.T.' wordt bij deze van harte gefeliciteerd door zijn vrienden. "Ja hoor, ET is 30 jaar, hoe krijgt hij het voor elkaar! Met al dat […]
  • Brutale fietsdiefstal in de Anjerstraat1 december 2013 Brutale fietsdiefstal in de Anjerstraat Fietsdieven schrikken er niet voor terug om tussen feestgedruis hun slag te slaan. De reactie ontving van Marijn het opmerkelijke verhaal over een zeer brutale diefstal; " In de nacht van […]
  • Poes Kiki vermist op de Whee13 november 2014 Poes Kiki vermist op de Whee Gewoontegetrouw keert poes Kiki na haar dagelijkse uitje weer terug naar haar huis aan de Putterstraat, sinds twee dagen is helaas niets meer van haar vernomen. Kiki heeft een bruine vacht […]
  • Kinderbril gevonden in Berkenstraat19 maart 2013 Kinderbril gevonden in Berkenstraat Martin heeft in de Berkenstraat, ter hoogte van huisnummer 11, een zwarte kinderbril gevonden. De bril heeft aan de binnenkant van de pootjes een witte print. De eigenaar kan contact […]