Karel van Zanten in Portret

Karel van Zanten is zondag te gast in het programma Portret. De Gorenaar is in Singapore en doorliep de lagere school in Djakarta. In 1957 trok Karel naar Nederland en na zijn tijd bij de UT kwam hij in Goor terecht. Hij schreef meerdere boeken en  was ook een drijvende kracht in het behoud van Havezate Heeckeren. De presentatie is in handen van Olf Broenink.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar schrijft pocketboekje over verenigingen27 september 2016 Gorenaar schrijft pocketboekje over verenigingen Een boekje voor verenigingen en over verenigingen. Met een Goorse pen geschreven. Karel van Zanten, die al meer stukken publiceerde over stichtingen en verenigingen, heeft nu een handboek […]
  • Pastoor Oortman te gast bij Portret14 februari 2017 Pastoor Oortman te gast bij Portret Pastoor Oortman is zondag te gast in het Hofstreek FM-programma Portret. De pastoor van 't Twentse Haagje is geboren en getogen in Haaksbergen en na de lagere- en middelbare school […]
  • wmowerkbezoek14 september 2011 WMO op bezoek bij UT en Roessingh Jaarlijks gaat de WMO-raad Hof van Twente op werkbezoek naar instellingen en organisaties die een raakvlak hebben met het werk van de raad. De raad bracht onlangs een bezoek aan MIRA op […]
  • Scholieren bezorgen ouderen prachtige middag25 maart 2015 Scholieren bezorgen ouderen prachtige middag Er wordt gedanst op herkenbare muziek en er zijn heerlijke lekkernijen. De Goorse senioren verhalen er lustig op los. Ook zij zaten ooit op school en 'vrogger ging ut toch wa aans'. De […]
  • Huur Goorse woningen Viverion blijft gelijk9 mei 2017 Huur Goorse woningen Viverion blijft gelijk Mensen die een woning huren van woningcorperatie Viverion hoeven na 1 juli niet meer huur te betalen dan nu het geval is. Normaliter krijgen huurders jaarlijks een brief waarin een […]