Ronald Overbeek 25 jaar

Een bijzondere dag voor Ronald Overbeek. De bekende Gorenaar is 25 jaar en dat werd dit weekend groots gevierd. Reden voor de wagenbouwgroep Krange om hem in het zonnetje te zetten. Ze bouwden een wagen voor Ronald om hem op ‘het schild’ door Goor te laten reizen, waardoor hij door een ieder kon worden gefeliciteerd met deze bijzondere verjaring.

Gerelateerde berichten

  • Mark ‘Dons’ Nijland 25 jaar27 maart 2012 Mark ‘Dons’ Nijland 25 jaar Mark Nijland is 25 jaar. De hoogblonde aanvaller van Twenthe Goor vierde deze mijlpaal afgelopen weekend met zijn vrienden en familie. Mark, Dons voor intimi, kreeg een een abri-poster en […]
  • Matthijs Meussen ziet halve Abraham13 juni 2016 Matthijs Meussen ziet halve Abraham Het zal de buurtbewoners aan de Deldensestraat de komende dagen niet ontgaan: Matthijs Meussen is 25 jaar. De sympathieke Gorenaar werd vanavond door zijn vrienden in het zonnetje gezet […]
  • DJ Elmo Vorkink 25 jaar11 maart 2017 DJ Elmo Vorkink 25 jaar Dennis Vorkink is weer in het nieuws. De doelman van GFC, vorige week nog de schlemiel op Sportpark Heeckeren met een spierblessure, heeft nu wat te vieren. Hij is¬†namelijk 25 jaar […]
  • Mike de Vries voorspoedig naar de 25 gegroeid21 juni 2017 Mike de Vries voorspoedig naar de 25 gegroeid Mike de Vries is vandaag 25 jaar geworden. Afgelopen weekend is het feest al groots gevierd, waarbij de vrienden de jarige uitgebreid in het zonnetje hebben gezet. De talrijke […]
  • Frank en Esther Braamhaar vieren zilveren huwelijk27 november 2017 Frank en Esther Braamhaar vieren zilveren huwelijk Het is al weer 25 jaar geleden dat Frank en Esther Braamhaar in het huwelijksbootje stapten. Samen met de kinderen gaan ze dit vieren tijdens een weekend weg in De Eemhof. Namens de […]