1500 euro voor de voedselbank

De Lions Club Goor heeft haar jaarlijkse benefiettoernooi georganiseerd. Op de pitch-en puttbaan in Diepenheim speelden de ondernemers uit Goor en omgeving voor het goede doel. De wisselbokaal werd deze keer nipt gewonnen door het team van Sophisticated Ceramics BV uit Delden. De Keujer Makelaars uit Markelo eindigde als goede tweede en met een gelijke score was de derde plek voor de Personeelsdiensten Markelo. Geen Gorenaren dus op het podium. Uiteindelijk wel 1500 euro voor de voedselbank in de Hof van Twente. 

Gerelateerde berichten

  • Cheque van 1200 euro voor muziekschool17 juni 2016 Cheque van 1200 euro voor muziekschool Een glimlach op het gezicht van directeur Ruut te Velthuis. Hij mag 1200 euro bijschrijven op de rekening van de Muziekschool Hof van Twente. Onder de noemer 'elk kind een instrument' werd […]
  • Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar27 maart 2017 Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar De lokale afdeling van de stichting Leendert Vriel heeft 1000 euro gekregen van de Lions Club Goor Markelo Diepenheim. Dat gebeurde afgelopen vrijdag in zaal De Bebsel waar in totaal 56 […]
  • Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen24 juli 2017 Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen De leden van de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim hebben vanaf het begin van dit jaar 15 laptops bijeen gebracht die kunnen worden gebruikt door vluchtelingen in Goor en omgeving. De […]
  • Sepa uit Goor wint golftoernooi Lions4 september 2016 Sepa uit Goor wint golftoernooi Lions De Lions Club Goor, Markelo en Diepenheim, heeft haar jaarlijkse zesde benefiet Pitch & Putt toernooi georganiseerd voor de ondernemers uit de Hof van Twente. Er werd aan het […]
  • ITS wint jaarlijkse golfwedstrijd Hofondernemers7 september 2015 ITS wint jaarlijkse golfwedstrijd Hofondernemers De jaarlijkse ondernemerswedstrijd bij Pitch & Putt in Diepenheim is dit jaar opnieuw gewonnen door een Goors bedrijf. ITS Office Supplies van Jan Reef (foto) was de sterkste onder de […]