Toen de C1000 er nog was, reünie van die tijd op de agenda

Een beeld van de C1000 uit 1990. Het straatbeeld is op die plek niet veel veranderd, maar veel Gorenaren kunnen zich nog wel herinneren dat zij een bezoek brachten aan de supermarkt van Bert Brandenbarg. Inmiddels heeft zijn zoon de zaak voortgezet op het Weversplein, waar het blauw van Albert Heijn nu de gevel siert. Maar gezien de oproep van een aantal oud-medewerkers om een reünie te organiseren voor alle voormalig personeelsleden van de C1000 dook de redactie van Oald Goor in de koffer met prenten van de oude C1000, waar nu Thuisin Leferink en Die Grenze zijn gevestigd. Oh ja, meer informatie over de reünie van de C1000 is hier te vinden.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Albert Heijn-exploitant hekelt Zwarte Pieten-ban9 oktober 2014 Goorse Albert Heijn-exploitant hekelt Zwarte Pieten-ban De Goorse supermarkthouder Guido Brandenbarg vindt het jammer dat de hoofddirectie van Albert Heijn besloten heeft om de Zwarte Piet in reclame-uitingen te vervangen door een wit jongetje. […]
  • Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers2 november 2016 Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers De Goorse winkeliers zijn het spuugzat; op dit moment raast een tsunami aan winkeldiefstallen door het doorgaans rustieke Twentse Haagje. "Bij ons is het wel vier keer per week het raak", […]
  • Ondernemers Weversplein vrezen levensgevaarlijke situaties na ‘ridicuul’ voorstel4 april 2016 Ondernemers Weversplein vrezen levensgevaarlijke situaties na ‘ridicuul’ voorstel Albert Heijn-ondernemer Guido Brandenbarg en zijn collega-middenstanders van het Weversplein zijn zeer korzelig over de eis van één van de buurtbewoners. Deze wil een verbod op lossende […]
  • 500 jaar oude maalsteen gevonden bij De Klokkenkamp19 april 2016 500 jaar oude maalsteen gevonden bij De Klokkenkamp Tijdens werkzaamheden bij de Klokkenkamp is een fragment van een oude maalsteen gevonden die tenminste 500 jaar oud is. Het gaat in dit geval om een deel van een zogenoemde ligger waarop […]
  • Irisstraat 45 jaar oud2 maart 2010 Irisstraat 45 jaar oud Deze foto kregen we van lezer Gerrit Verdriet. De prent is geschoten in 1965 vlak voor de aanleg van de Irisstraat. Het is nu haast niet meer voor te stellen dat dat gebied er toen zo […]