Toen de C1000 er nog was, reünie van die tijd op de agenda

Een beeld van de C1000 uit 1990. Het straatbeeld is op die plek niet veel veranderd, maar veel Gorenaren kunnen zich nog wel herinneren dat zij een bezoek brachten aan de supermarkt van Bert Brandenbarg. Inmiddels heeft zijn zoon de zaak voortgezet op het Weversplein, waar het blauw van Albert Heijn nu de gevel siert. Maar gezien de oproep van een aantal oud-medewerkers om een reünie te organiseren voor alle voormalig personeelsleden van de C1000 dook de redactie van Oald Goor in de koffer met prenten van de oude C1000, waar nu Thuisin Leferink en Die Grenze zijn gevestigd. Oh ja, meer informatie over de reünie van de C1000 is hier te vinden.

Gerelateerde berichten

  • Marriette van AH na 41 jaar met pensioen9 september 2022 Marriette van AH na 41 jaar met pensioen Een mijlpaal van formaat en vrijwel iedereen in het Twentse Haagje heeft haar ontmoet. Maar na 41 jaar trouwe dienst is ze met pensioen. Marriette Kranenberg-Haverkate was decennialang […]
  • Het rijke supermarktverleden van Goor…16 januari 2022 Het rijke supermarktverleden van Goor… In de categorie Oald Goor werpen we dit keer een blik op het rijke supermarktverleden van het Twentse Haagje. diverse grootgruttets hebben daarin in de afgelopen eeuw al hun waar […]
  • Arno Brinkhuis nu ook Abraham30 december 2019 Arno Brinkhuis nu ook Abraham Hij dacht er op Tweede Kerstdag mooi onderuit te komen maar zijn werekgever, Guido Brandenbarg én zijn collega's dachten daar toch anders over. Daarom werd hij ontboden bij de supermarkt […]
  • Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’4 december 2019 Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’ Een overweldigende drukte vanmiddag tijdens de plaatjesruilmiddag in het Goors Historisch Museum voor het boek 'Goor in beeld'. Het boek dat is uitgegeven door de stichting Historisch […]
  • Ruilmiddag stickeractie AH3 december 2019 Ruilmiddag stickeractie AH De plaatjesactie krijgt zijn vervolg buiten de Albert Heijn. Op Social Media wordt een veelvoud aan stickers geruild, langs de huizen gaan de dubbele stickers van hand tot hand en morgen […]