Veelzijdige Doe-middag Kukelnest

Kinderboerderij​ ​Het​ ​Kukelnest​ ​organiseert​ ​op​ ​zondagmiddag ​van 14.00 uur tot 16.00 uur een​ ​Doemiddag​ ​met workshops​ ​van​ ​Jeugdcircus​ ​Caroly,​ ​de​ ​majorettes​ ​van​ ​Apollo,​ ​Scouting​ ​Stoevelaargroep​ ​en de​ ​Hofschminkers. Deelname​ ​aan​ ​de​ ​Doemiddag​ ​kost​ ​€1,50​ ​per​ ​persoon.​ ​Voor​ ​leden​ ​van​ ​Het​ ​Kukelnest​ ​is​ ​deelname gratis. Kijk​ ​voor​ ​meer​ ​informatie​ ​op​ ​​www.hetkukelnest.nl​.

Gerelateerde berichten

  • Uitmarkt voor kinderen op het Kukelnest13 september 2016 Uitmarkt voor kinderen op het Kukelnest De activiteitencommissie van Kinderboerderij “Het Kukelnest” hebben het programma klaar voor de zesde Doemiddag van dit seizoen. Komende zondag zijn 14:00 uur tot 16:00 uur. Het programma […]
  • DoeMiddag Kukelnest met steenuil11 mei 2017 DoeMiddag Kukelnest met steenuil Het Kukelnest ontwaakt ook uit haar winterslaap en komt vanaf 21 mei ook maandelijks weer met de DoeMiddagen. Het thema van de eerste middag is “Knutselen met familie steenuil’ Voor meer […]
  • Eerste Doemiddag in jubileumjaar18 mei 2018 Eerste Doemiddag in jubileumjaar Dit jaar bestaat Kinderboerderij “Het Kukelnest” 10 jaar. De Activiteitenkukels hebben leuke plannen gemaakt om dit te vieren. Iedere maand is er naar eigen zeggen ‘iets leuks’ te doen in […]
  • Voederkastjes maken en imker bij ’t Kukelnest13 oktober 2016 Voederkastjes maken en imker bij ’t Kukelnest Komende zondagmiddag wordt bij kinderboerderij 't Kukelnest voor de zevende en laatste keer dit jaar een Doe-middag voor kinderen gehouden. Die staat dit keer in het teken van dieren en in […]
  • Ook op vaderdag Doemiddag Kukelnest14 juni 2016 Ook op vaderdag Doemiddag Kukelnest De activiteitencommissie van Kinderboerderij “Het Kukelnest” hebben weer een leuk programma gemaakt voor derde Doemiddag van dit seizoen. Zondag zijn de poorten van de kinderboerderij van […]