Circus Caroly maakt zich op voor finale: “Supergaaf”

Een bijzonder weekend voor Circus Caroly. Zij reizen zaterdag met de hele equipe af naar Leeuwarden om deel te nemen aan Circus Got Talent. De grootste competitie voor jonge circus- en acrobatiektalenten van Nederland. Van de in totaal 60 jeugdcircussen in Nederland zijn slechts acht circussen geselecteerd. “Het is nu wel gelukt en supergaaf dat wij met twee acts en veertien kinderen in de finale staan,” aldus de immer enthousiaste trainster Carla du Plessis. Er kunnen nog toegangskaarten voor deze circuscompetitie worden besteld. Carly zal de komende dagen nog volop trainen om optimaal aan de eindstrijd te beginnen.

 

Gerelateerde berichten

  • Circusartiesten Caroly gaan de wereld over15 november 2016 Circusartiesten Caroly gaan de wereld over De spanning neemt langzaam aan toe bij de jonge artiesten van circus Caroly. Dit weekend staat namelijk weer de traditionele- en jaarlijkse eigen voorstelling op de rol. De show waarin een […]
  • Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam18 mei 2017 Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de […]
  • Een Dagje Uit met Circus Caroly12 november 2015 Een Dagje Uit met Circus Caroly Jeugdcircus Caroly komt ook dit jaar met een nieuwe voorstelling. Na de show Tijdmachine van vorig jaar komen de creatieve Goorse artiesten dit jaar met de show Een Dagje Uit op de […]
  • Circus Caroly en Johan…18 november 2016 Circus Caroly en Johan… Op de theateragenda springen dit weekeinde twee items in het oog. Zo kunnen adepten van het circus weer genieten van lokaal talent. Morgenavond is de eerste voorstelling in De Mossendam. […]
  • Musical in Concert en Een dagje uit met Circus Caroly20 november 2015 Musical in Concert en Een dagje uit met Circus Caroly Muziek en acrobatiek van eigen bodem en één der grootste muzikale podiumtalenten van ons land. In De Reggehof en De Mossendam komen de Goorse theaterliefhebbers dit weekend ogen en oren […]