Circus Caroly maakt zich op voor finale: “Supergaaf”

Een bijzonder weekend voor Circus Caroly. Zij reizen zaterdag met de hele equipe af naar Leeuwarden om deel te nemen aan Circus Got Talent. De grootste competitie voor jonge circus- en acrobatiektalenten van Nederland. Van de in totaal 60 jeugdcircussen in Nederland zijn slechts acht circussen geselecteerd. “Het is nu wel gelukt en supergaaf dat wij met twee acts en veertien kinderen in de finale staan,” aldus de immer enthousiaste trainster Carla du Plessis. Er kunnen nog toegangskaarten voor deze circuscompetitie worden besteld. Carly zal de komende dagen nog volop trainen om optimaal aan de eindstrijd te beginnen.

 

Gerelateerde berichten

  • Boeiende en gevarieerde show circus Caroly26 februari 2018 Boeiende en gevarieerde show circus Caroly Het was enerverend voor de jonge circusartiesten van Circus Caroly. De nieuwe show onder de naam 'De vier jaargetijden' werd een nieuwe show gepresenteerd in sporthal De Mossendam met […]
  • Circusartiesten Caroly gaan de wereld over15 november 2016 Circusartiesten Caroly gaan de wereld over De spanning neemt langzaam aan toe bij de jonge artiesten van circus Caroly. Dit weekend staat namelijk weer de traditionele- en jaarlijkse eigen voorstelling op de rol. De show waarin een […]
  • Caroly in piste Circus Renz-Berlin18 oktober 2017 Caroly in piste Circus Renz-Berlin Het Goorse jeugdcircus Caroly gaat optreden in de circustent van Circus Renz-Berlin op het terrein aan de Hogenkamp. Dat gebeurt voorafgaand aan de familievoorstelling van het circus […]
  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam18 mei 2017 Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de […]