Avondgebed op dinsdag in de Hofkerk

Vanaf morgenavond is er elke dinsdagavond van 19.30 – 20.00 uur een avondgebed in de Hofkerk. Tijdens dit avondgebed is er ruimte voor stilte en bezinning. Bij de gebeden is er voor iedereen de gelegenheid een kaars aan te steken. Voor de lezingen wordt gebruik gemaakt van het leesrooster van Taizé. De thema’s zijn Gerechtigheid, Vrede en Heelheid van de Schepping, Levensreis, Heling en Vertrouwen.

hofkerkklein

Gerelateerde berichten

  • Wekelijks avondgebed in de Hofkerk9 oktober 2015 Wekelijks avondgebed in de Hofkerk Met ingang van de dertiende van oktober is op elke dinsdagavond van 19.30 – 20.00 uur een avondgebed in de Hofkerk. Tijdens dit avondgebed is er ruimte voor stilte en bezinning. Bij de […]
  • Veertigdagentijd in de Hofkerk15 februari 2018 Veertigdagentijd in de Hofkerk Tijdens de veertigdagentijd, de tijd op weg naar Pasen, is er elke dinsdagavond om 19.30 uur een avondgebed in de Hofkerk. Belangstellingen krijgen daarin ruimte voor persoonlijke […]
  • Druk weekprogramma in de Hofkerk23 maart 2018 Druk weekprogramma in de Hofkerk In deze stille of goede week op weg naar Pasen is er in de Hofkerk elke avond een avondgebed of dienst. Zo wordt er toegeleefd naar Pasen. Tijdens de avondgebeden op maandag, dinsdag en […]
  • Extra Maaltijdgroep in de Hofkerk2 april 2018 Extra Maaltijdgroep in de Hofkerk Het Pasen is achter de rug en dus starten ze woensdag in de Hofkerk met een nieuwe maaltijdgroep. De maaltijdgroep was er al op dinsdag en er is dus alle reden om een nieuwe groep te […]
  • Avondgebed in Hofkerk tijdens vasten12 februari 2016 Avondgebed in Hofkerk tijdens vasten Na het feest der zotten is het voor velen tijd om te zondigen. De vastenperiode, die officieel 40 dagen duurt richting Pasen, is voor een aantal Gorenaren nu ook actueel. De Hofkerk […]