Avondgebed op dinsdag in de Hofkerk

Vanaf morgenavond is er elke dinsdagavond van 19.30 – 20.00 uur een avondgebed in de Hofkerk. Tijdens dit avondgebed is er ruimte voor stilte en bezinning. Bij de gebeden is er voor iedereen de gelegenheid een kaars aan te steken. Voor de lezingen wordt gebruik gemaakt van het leesrooster van Taizé. De thema’s zijn Gerechtigheid, Vrede en Heelheid van de Schepping, Levensreis, Heling en Vertrouwen.

hofkerkklein

Gerelateerde berichten

  • Wekelijks avondgebed in de Hofkerk9 oktober 2015 Wekelijks avondgebed in de Hofkerk Met ingang van de dertiende van oktober is op elke dinsdagavond van 19.30 – 20.00 uur een avondgebed in de Hofkerk. Tijdens dit avondgebed is er ruimte voor stilte en bezinning. Bij de […]
  • Avondgebed in Hofkerk tijdens vasten12 februari 2016 Avondgebed in Hofkerk tijdens vasten Na het feest der zotten is het voor velen tijd om te zondigen. De vastenperiode, die officieel 40 dagen duurt richting Pasen, is voor een aantal Gorenaren nu ook actueel. De Hofkerk […]
  • Jubileumconcert 25-jarig Enchanté17 november 2016 Jubileumconcert 25-jarig Enchanté Het Goorse kamerkoor Enchanté bestaat 25 jaar en dat moet gevierd. Dit weekend is een jubileumconcert in De Hofkerk. Zaterdag zijn de deuren van de Hofkerk om 20.00 uur geopend. Enchanté […]
  • Reformatorische Baptistengemeente één jaar oud1 november 2015 Reformatorische Baptistengemeente één jaar oud Het is vandaag precies een jaar geleden dat de nieuwe Reformatorische Baptistengemeente Twente haar eerste kerkdienst in De Hofkerk" hield. In dat jaar is volgens predikant Jan Bakker […]
  • Weerman Kuipers Munneke spreekt in Goor7 september 2017 Weerman Kuipers Munneke spreekt in Goor Op uitnodiging van de Energie Coöperatie Hof van Twente (ECHT) komt de bekende NOS-weerman Peter Kuipers Munneke op dinsdag 26 september naar Goor. Hij zal in de Hofkerk spreken over […]