Nachttoernooi bij hockeyvereniging

In het verleden was het een befaamd evenement. Het nachttoernooi bij hockeyvereniging GMHC. Daar wordt vrijdag 27 september weer een editie aan toegevoegd. De inschrijving is geopend. Er kunnen zo’n vijftien teams meestrijden om de felbegeerde wisselbokaal en een portie bitterballen. Wil je deelnemen met een team (max.10 personen, ze spelen 6 tegen 6)? Meld je dan aan nachttoernooigmhc@nullgmail.com

Gerelateerde berichten

  • Sport en muziek in overvolle evenementenagenda1 september 2017 Sport en muziek in overvolle evenementenagenda Een bomvolle activiteitenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse met vooral veel sport. Dat begint vanavond met de start van het darttoernooi bij café De Whee waar de pijltjes een […]
  • Inschrijving Dikke Banden-race Nacht van Goor geopend14 juli 2017 Inschrijving Dikke Banden-race Nacht van Goor geopend De ogen zijn nu nog gericht op het wielergeweld in de Tour de France maar in het Goorse zal dat na Le Grand Boucle snel veranderen als de blikken richting de 2e van september gaan. Dan is […]
  • Mechanieker Sunweb en nationaal kampioen bij De Ronde van Goor19 juli 2017 Mechanieker Sunweb en nationaal kampioen bij De Ronde van Goor Het is één van de stille krachten achter het immense succes van team Sunweb in de Tour de France van dit jaar. Ed Bekhuis is mechanieker van de van oorsprong Twentse wielerploeg en beleeft […]
  • Internationale en Goorse deelname aan wielerronde21 augustus 2015 Internationale en Goorse deelname aan wielerronde Aan de vrouwenwedstrijd van de Ronde van Goor doen zaterdag vijf renster van buiten Nederland mee. Dat zijn Denisa Bartosova, Tereza Gargelova (beide uit Tsjechië), Cherly van der Linde […]
  • De Puntdak wint schoolhockeytoernooi28 mei 2015 De Puntdak wint schoolhockeytoernooi HC Puntje heeft voor het enige Goorse succes gezorgd bij het jaarlijkse schoolhockeytoernooi op het complex van GMHC. Van alle groepen 4 van de basisscholen in de Hof van Twente greep het […]