Koffiemoment Reggeroos op vrijdag

Vanaf vorige week organiseert Salut samen met de mensen van Aveleijn elke vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur een koffiemoment in Café de Reggeroos in De Reggehof. Mantelzorgers kunnen met of zonder zorgvrager komen. Vragen of misschien problemen met vervoer? Bel met Salut telefoon 0547-260053 of mail naar info@nullsalut-welzijn.nl. Of loop binnen bij Salut aan de Rozenstraat 2a in Goor of op vrijdagochtend bij de Reggeroos in de Reggehof. 

Gerelateerde berichten

  • Druiven plukken voor licht dementerenden5 oktober 2017 Druiven plukken voor licht dementerenden Druiven plukken. Op 14 oktober organiseert de Rabobank Centraal in samenwerking met de Wijngaard Hof van Twente een feestelijke dag voor mensen met een beperking en licht dementerenden. […]
  • Salut viert eerste verjaardag10 mei 2017 Salut viert eerste verjaardag Salut is jarig. De organisatie bestaat deze week exact een jaar. Vanuit een organisatie voor alleen ouderen, is ze gegroeid naar een brede welzijnsorganisatie voor alle inwoners, van jong […]
  • Mantelzorgcafé gesloten deze zomer13 juli 2017 Mantelzorgcafé gesloten deze zomer Het mantelzorgcafé, welke elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur plaatsvindt in café de Reggeroos in de foyer van de Reggehof, is tijdens de zomervakantie gesloten. Van vrijdag 14 […]
  • MantelzorgCafé opent weer haar deuren19 januari 2017 MantelzorgCafé opent weer haar deuren Burgermoeder gaat weer in gesprek met de mantelzorgers. Op vrijdag 3 februari wordt het startsein gegeven voor het weklijkse rondje koffie. In het Café van De Reggehof wordt dan tussen […]
  • Salut helpt bij het ordenen van geldzaken6 april 2018 Salut helpt bij het ordenen van geldzaken Zicht hebben op geldzaken zorgt voor rust en helpt schulden voorkomen. Om die reden biedt Salut via ‘de Omslag’ hulp bij het organiseren van administratie. De Omslag werkt met […]