Lokaal succes bij drukbezette Open Goorse

Bert Relker en Joris Sikking hebben beslag gelegd op de winst in De Spiraal Open Goorse 2017. Het tennisduo uit Goor zegevierde in de categorie herendubbel 4 en versloeg in de eindstrijd het tweetal Van Dijck en Te Wierik uit Enter. Ook bij de herendubbel 5 was er een klein Goors succes. Daar wist Wout Leferink van De Mossendam de winst op te eisen met zijn partner Lorenzo Bleijenberg van TV Trifora uit Enschede. Ondanks het grillige weer konden de finales allemaal worden afgewerkt op de gravelbanen van De Mossendam. De 31ste open Goorse tenniskampioenschappen zit weer een beetje in de lift. Met 147 deelnemers werd het aantal van vorig jaar verbroken. Voor alle uitslagen en overzichten check deze pagina.

 

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving Open Goorse gestart4 augustus 2015 Inschrijving Open Goorse gestart Van zondag 23 tot en met zondag 30 augustus 2015 vinden weer de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen plaats. Dit toernooi wordt al jaren door beide tennisverenigingen  uit ’t […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]
  • Inschrijving voor Open Goorse gestart9 augustus 2016 Inschrijving voor Open Goorse gestart Van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september organiseren Tennisvereniging de Mossendam en de Goorse Tennis Club de Landhuisliving Open Goorse, een jaarlijks terugkerend open […]
  • Veel lokaal eremetaal bij open tenniskampioenschappen5 september 2016 Veel lokaal eremetaal bij open tenniskampioenschappen Na maar liefst 170 tennispartijen zit de Landhuis Living  Open Goorse er weer op. Gisteren werden de elf finales afgewerkt op het complex van GTC, waar ook diverse Goorse duo's in de […]
  • Judoschool Haagsma met open lessen in Goor24 augustus 2015 Judoschool Haagsma met open lessen in Goor Judoschool Haagsma die met name actief zijn in Haaksbergen Hengelo gaat open lessen geven in Goor. Er zijn al enkele talentvolle judoka's uit Goor actief. Vanaf komende komende donderdag […]