Groene kentekenplaat gevonden

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een kentekenplaat. Het gaat om een groene uitgave van een handelaar. De kentekenplaat met FH-25-36 is gevonden bij Autobedrijf Haafkes in Goor. Daar kan de plaat ook worden afgehaald.

Gerelateerde berichten

  • Kentekenplaat gevonden bij Expert20 oktober 2014 Kentekenplaat gevonden bij Expert Bij de Expert in Goor is een kentekenplaat gevonden. Het gaat om een witte kentekenplaat met nummer 14-XS-DK. De eigenaar kan de kentekenplaat ophalen bij Expert Reiners aan de Voorstraat […]
  • Kinderjas gevonden bij Twenthe-complex12 september 2017 Kinderjas gevonden bij Twenthe-complex In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een kinderjas. Afgelopen zaterdag werd tegenover het complex van vv Twenthe onderstaande jas gevonden van het merk Europe Kids. Het gaat om een […]
  • Daniek zoekt sleutelbos24 juli 2017 Daniek zoekt sleutelbos In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Daniek zoekt haar sleutels met een zwarte bol met bont en Volkswagen autosleutel en drie andere sleutels.
  • Huissleutel gevonden aan Wachtpostdijk3 maart 2015 Huissleutel gevonden aan Wachtpostdijk In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een huissleutel. Een der trouwe bezoekers van deze site vond vanmiddag een huissleutel (foto) bij het uitlaten van de hond. De sleutel is […]
  • Biebpas gevonden bij halte (update)10 maart 2014 Biebpas gevonden bij halte (update) In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een biebpas. "Ik heb de pas in de buurt van de bushalte aan de Herman Heijermansstraat gevonden. Het gaat om de pas van E.G Kamp. Hij of zij kan […]