Teefje gevonden, eigenaar gezocht

Jolanda Stevens heeft dit weekend hond gevonden. In de buurt van de Jumbo op de kruising van de Scherpenzeelseweg werd dit teefje aangetroffen. “Ze was erg buiten adem en loopt wat mank”, laat Jolanda weten. ” Ze is lief en erg enthousiast. De dierenbescherming is gebeld, maar we kijken eerst of we haar baasjes kunnen vinden. Voor info bel 06-28428864.”

 

Gerelateerde berichten

  • Kater Boris nog steeds vermist, nu vindersloon voor gouden tip!1 september 2017 Kater Boris nog steeds vermist, nu vindersloon voor gouden tip! Helaas heeft de oproep op Goorsnieuws, waarin werd gevraagd uit te kijken naar kater Boris, nog niet geleid tot de gouden tip. Boris is nog steeds niet terug en wordt gemist. Daarom heeft […]
  • Oma-fiets ontvreemd bij Ami Kappers20 januari 2013 Oma-fiets ontvreemd bij Ami Kappers In het centrum van Goor is dit weekend een fiets gestolen. Zaterdagmiddag is ter hoogte van Ami Kappers een zwarte oma-fiets van het merk Puch ontvreemd. Er zaten touwtjes aan het stuur. […]
  • flip27 augustus 2013 Flip is zoek na vlucht hondenkapper (Update) Grote paniek bij Petra. Zij is haar hond Flip kwijt. Hij is ontsnapt op de kapperstafel van de hondentrimmer. Het is vandaag gebeurd om 11.00 uur in Goor en hij is voor het laatst […]
  • Zoektocht naar Griekse hond Boulouka 4 januari 2013 Zoektocht naar Griekse hond Boulouka In de omgeving van Goor is de stichting Dog Rescue op zoek naar de Griekse hond Boulouka. De hond is net terug in Nederland, nadat hij een jaar in een opvang op Kreta heeft gezeten. […]
  • Warme douche voor Jumbo27 mei 2015 Warme douche voor Jumbo Een mail van een gelukkige Desi Tieman die een ‘warme douche’ wil geven aan de uitbaters van de Jumbosupermarkt. De Goorse leek de vierde wachtende in de rij was en er waren verder geen […]