‘Hof van anpak’n’ ondersteunt lokale initiatieven

In Goor is een nieuw platform onder de naam ‘Hof van Anpak’n’ in het leven geroepen. Deze non profit-organisatie wil burgers en organisaties ondersteunen bij het realiseren de uitvoeren van plannen. Volgens de initiatiefnemers stranden veel goede ideeën in schoonheid door regelgeving, langdurige procedures en besluitvorming. ‘Hof van Anpak’n’ wil dit doorbreken door burgers en organisaties te ondersteunen bij het realiseren en uitvoeren van hun initiatief. Dit onder het motto ‘Duurzaam, Denken en Doen’. Drijvende kracht achter het nieuwe platform is Gorenaar Edwin Slaghekke (foto). Er wordt binnenkort ook nieuwe website gelanceerd waarop nu al contact kan worden gezocht..

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Goors bier ‘openbaar’ gebrouwen20 juli 2015 Goors bier ‘openbaar’ gebrouwen Het zogenoemde Goorsch Gruyt Bier wordt komende zaterdag voor het eerst 'publiekelijk' gebrouwen. De introductie van het Goorse bier is nu drie jaar geleden door de stichting Voor en Door […]
  • Stichting Stadsbrouwerij Goor opgericht30 september 2020 Stichting Stadsbrouwerij Goor opgericht Tijdens een bijeenkomst bij Bar Bistro D'Olde Smidse is gisteravond (dinsdag) de nieuwe Stichting Stadsbrouwerij Goor opgericht. Deze heeft als doelstelling het lokaal brouwen, promoten […]
  • Treintje Bello even terug in Goor26 september 2019 Treintje Bello even terug in Goor Op initiatief van Edwin Slaghekke en Bert Wagenaar zal komende zaterdag een replica van het treintje 'Bello' door Goor rijden. Dit als aftrap van een stukje geschiedschrijving over Goor, […]
  • Hofproat voor actuele thema’s in de buurt14 september 2016 Hofproat voor actuele thema’s in de buurt Hofproat is de naam van de website die door de gemeente Hof van Twente in het leven is geroepen om actuele thema's op het gebied van zorg, ondersteuning en werk in het leven is geroepen om […]