‘Hof van anpak’n’ ondersteunt lokale initiatieven

In Goor is een nieuw platform onder de naam ‘Hof van Anpak’n’ in het leven geroepen. Deze non profit-organisatie wil burgers en organisaties ondersteunen bij het realiseren de uitvoeren van plannen. Volgens de initiatiefnemers stranden veel goede ideeën in schoonheid door regelgeving, langdurige procedures en besluitvorming. ‘Hof van Anpak’n’ wil dit doorbreken door burgers en organisaties te ondersteunen bij het realiseren en uitvoeren van hun initiatief. Dit onder het motto ‘Duurzaam, Denken en Doen’. Drijvende kracht achter het nieuwe platform is Gorenaar Edwin Slaghekke (foto). Er wordt binnenkort ook nieuwe website gelanceerd waarop nu al contact kan worden gezocht..

Gerelateerde berichten

  • Goors bier ‘openbaar’ gebrouwen20 juli 2015 Goors bier ‘openbaar’ gebrouwen Het zogenoemde Goorsch Gruyt Bier wordt komende zaterdag voor het eerst 'publiekelijk' gebrouwen. De introductie van het Goorse bier is nu drie jaar geleden door de stichting Voor en Door […]
  • €25.000 voor lokale initiatieven29 december 2016 €25.000 voor lokale initiatieven Verenigingen, buurten of andere organisaties en stichtingen die lokale initiatieven ontplooien kunnen in het volgende kalenderjaar in aanmerking komen voor een gemeentelijke subsidie. Het […]
  • Hofproat voor actuele thema’s in de buurt14 september 2016 Hofproat voor actuele thema’s in de buurt Hofproat is de naam van de website die door de gemeente Hof van Twente in het leven is geroepen om actuele thema's op het gebied van zorg, ondersteuning en werk in het leven is geroepen om […]
  • Goor kringloopwalhalla van de regio ?18 maart 2018 Goor kringloopwalhalla van de regio ? Na de brand bij Wawollie bijna twee jaar geleden, moesten de Gorenaren nog geruime tijd naar andere plaatsen om tweede-hands waren te kunnen kopen maar dat is na de opening van Kiekeboe op […]
  • Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat29 november 2017 Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat In het pand bij de parkeerplaats aan de Pastoriestraat (tegenover De Borgh) opent over enkele weken een nieuwe Goorse Kringloop-Outlet. In de hal van ruim 2.000 vierkante meter komt er […]