Nieuw Goors koor: LEF

Een fonkelnieuw koor zal vandaag in Goor het levenslicht zien met de eerste repetitie bij kinderboerderij Het Kukelnest. LEF is de naam van een nieuwe Vocal-group die nu al 15 leden telt. Dirigente is de Goorse musicus Merel Brunnekreef (fot0) die onlangs afscheid nam van jongerenkoor Eigenwijs dat daarna ook ophield te bestaan. Het repertiore van LEF bevat voornamelijk popmuziek met soms ook een uitstapje naar andere genres onder muzikale begeleiding van Ron Gerritsen, toetsenist bij de landelijk succesvolle coverband X-Static. Lid worden van LEF kan vanaf 20- tot 40 jaar. De repetities vinden elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur plaats in het onderkomen van Het Kukelnest aan de Lintelerweg waar belangstellenden vrijblijvend mee kunnen zingen tijdens een repetitie. Aanmelden is gewenst en kan via info@nullvocalgrouplef.nl. Meer informatie op de nieuwe website: www.vocalgrouplef.nl.  Ook kan gebeld worden met secretaris Marijn Gerritsen: 06-24171767.

Gerelateerde berichten

  • Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan25 juli 2017 Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan Jongerenkoor Eigen-Wijs¬†stopt ermee. Het koor van de Petrus en Paulusparochie kan geen bestuursleden meer vinden en vond ook geen vervanging voor dirigente Merel Brunnekreef die ook op […]
  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Spannende tijden voor de Peepeetjes14 december 2017 Spannende tijden voor de Peepeetjes Voor de jonge zangtalenten van de Peepeetjers breken spannende en drukke tijden aan. Het kinderkoor dat onder leiding staat van Bernadette en Merel Brunnekreef staat morgenavond in de […]
  • Open repetitie PeePeetjes7 april 2016 Open repetitie PeePeetjes Kinderkoor De PeePeetjes houdt morgenmiddag, vrijdag 8 april een open repetitie. Het koor, dat al 50 jaar bestaat, heeft inmiddels een divers repertoire en kan nog jonge enthousiaste leden […]
  • Muziekschool start met seniorenkoor overdag6 september 2017 Muziekschool start met seniorenkoor overdag De muziekschool Hof van Twente start komende maandag met een koor voor senioren die vooral overdag zullen zingen. Hiermee wordt een wens vervuld en aan diverse verzoeken voldaan om een […]