Nieuw Goors koor: LEF

Een fonkelnieuw koor zal vandaag in Goor het levenslicht zien met de eerste repetitie bij kinderboerderij Het Kukelnest. LEF is de naam van een nieuwe Vocal-group die nu al 15 leden telt. Dirigente is de Goorse musicus Merel Brunnekreef (fot0) die onlangs afscheid nam van jongerenkoor Eigenwijs dat daarna ook ophield te bestaan. Het repertiore van LEF bevat voornamelijk popmuziek met soms ook een uitstapje naar andere genres onder muzikale begeleiding van Ron Gerritsen, toetsenist bij de landelijk succesvolle coverband X-Static. Lid worden van LEF kan vanaf 20- tot 40 jaar. De repetities vinden elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur plaats in het onderkomen van Het Kukelnest aan de Lintelerweg waar belangstellenden vrijblijvend mee kunnen zingen tijdens een repetitie. Aanmelden is gewenst en kan via info@nullvocalgrouplef.nl. Meer informatie op de nieuwe website: www.vocalgrouplef.nl.  Ook kan gebeld worden met secretaris Marijn Gerritsen: 06-24171767.

Gerelateerde berichten

  • Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube23 december 2021 Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube Omdat alle geplande optredens van het Goorse jeugdkoor Kick It in december niet door kunnen gaan is besloten om video-opnames te maken van de laatste repetitie en deze op YouTube te […]
  • LEF voor publiek in actie in Markelo12 oktober 2021 LEF voor publiek in actie in Markelo Na anderhalf jaar mag de Goorse Vocal Group LEF eindelijk weer zingen voor publiek. Vanavond, dinsdag 12 oktober, geven de zangers en zangeressen om 20.15 uur een mini-optreden bij De […]
  • Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start26 augustus 2021 Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start Na een lange 'koorloze' coronaperiode zijn de meeste Goorse koren weer volop bezig. Zo ook smartlappenkoor Ditis Goorus dat na ruim 20 jaar de naam en het logo van het koor heeft […]
  • Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie28 oktober 2020 Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. "We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen", laat […]
  • Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan25 juli 2017 Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan Jongerenkoor Eigen-Wijs stopt ermee. Het koor van de Petrus en Paulusparochie kan geen bestuursleden meer vinden en vond ook geen vervanging voor dirigente Merel Brunnekreef die ook op […]