Schalke, Dortmund en PSV op jeugdtoernooi GFC

Schalke 04, Borussia Dortmund en PSV zijn dit jaar de grote blikvangers tijdens het 21e internationale jeugdtoernooi van GFC voor spelers onder 14 jaar. Dat wordt gespeeld op sportpark Heeckeren op dinsdag 24 oktober aanstaande. Naast de drie genoemde topclubs zijn uit het buitenland ook HSV Hamburg, VFL Bochum uit Duitsland en het Belgische KV Mechelen vastgelegd. Uit Nederland komen FC Utrecht, de voetbalacademie Twente, Vitesse, AZ, Sparta Rotterdam en het eigen Hofteam in actie. Daarin, traditioneel, een selectie van talenten van de negen clubs uit de Hof van Twente. 

Vorig jaar won Borussia Dortmund en kreeg de beker van Justin Hoogma, tegenwoordig speler van Hoffenheim

Gerelateerde berichten

  • Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi7 september 2015 Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi Latere toppers als Lorenzo Ebecilio, Adam Maher en Oguzhan Özyakup speelden er al in alle anomiteit. Het jeugdtoernooi voor de C-pupillen van betaalde voetbalclubs staat dit jaar alweer […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Hofteam tegen Dortmund op internationaal jeugdtoernooi16 oktober 2017 Hofteam tegen Dortmund op internationaal jeugdtoernooi Het Hofteam zit volgende week dinsdag in een poule met Borussia Dortmund, FC Utrecht en Sparta Rotterdam tijdens het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder 15 jaar bij GFC. In het […]
  • Hofteam klopt derde divisionist PH7 oktober 2015 Hofteam klopt derde divisionist PH "Een prima generale" zo sprak trainer René ten Zende van het Hofteam na de puike 3-1 zege woensdagavond met het Hofteam tegen PH C1 dat uitkomt in de landelijke derde divisie. Bij rust was […]
  • Dortmund wint GFC-toernooi na strafschoppen20 oktober 2015 Dortmund wint GFC-toernooi na strafschoppen De talentvolle C-jeugd van Borussia Dortmund heeft vandaag het internationale C-jeugdtoernooi van GFC gewonnen. De Duitsers wonnen na strafschoppen van AZ uit Alkmaar nadat het in de […]