Poeier Damveld zet Hector op koers

logo_hector_3dThijmen Damveld was de grote man vanmiddag bij sv Hector. De groen-witten wonnen de uitwedstrijd tegen De Lutte met 0-2 en Damveld baarde opzien met een fantastische poeier in de beginfase van de wedstrijd. Hij opende de score in het uitduel tegen De Lutte vanaf zo’n 35 meter en zette daarmee zijn ploeg op het goede spoor. De kanonskogel gaf Hector, dat speelde zonder Alink en Koolwijk, vertrouwen. De ploeg van interim-trainer Ronnie Boers had het betere van het spel en zag de opponent alleen gevaarlijk worden uit een standaardsituatie. Een vrije trap belandde op de lat.

Na de thee hetzelfde beeld. Hector voetballend beter maar weinig grote kansen. Ook De Lutte kon nimmer een vuist maken. Vlak voor tijd besliste Ivan van Dam de wedstrijd door na een dieptepass goed af te ronden en de eindstand op 0-2 te bepalen. Hector zag de concurrentie in de titelstrijd in de vierde klasse ook winnen en is nu weer koploper af. DSVD is op één goal de nummer één van de ranglijst. Volgende week is het weer ‘Derby-day’ met GFC-Hector op sportpark Heeckeren.

Gerelateerde berichten

  • Joop Landeweer erelid bij De Ster19 april 2014 Joop Landeweer erelid bij De Ster Joop Landeweer is benoemd tot erelid van biljartvereniging De Ster. De Gorenaar is al 46 jaar lid van de biljartbond en begon zijn carriére bij het toenmalige café Lentelink. Hij is na […]
  • Goorse vogelaars in Nederlandse top14 januari 2012 Goorse vogelaars in Nederlandse top De Goorse vogelliefhebbers van de  vogelvereniging Hof van Twente hebben uitstekende resultaten behaald tijdens de nationale tentoonstellingen in Zutphen en Apeldoorn.Het Goorse trio […]
  • 25 september 2012 Zilveren huwelijk voor Peter en Janny Peter en Janny Scheeren vieren vandaag hun zilveren huwelijk. Het echtpaar uit de Bentinckstraat is namelijk 25 jaar getrouwd. Via deze weg worden Peter en Janny door familie, vrienden en […]
  • Nauta weer in top 10 beste bestuurders van Twente28 december 2020 Nauta weer in top 10 beste bestuurders van Twente Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel van de gemeente Hof van Twente is wederom genomineerd voor de titel 'Beste bestuurder van Twente'. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door […]
  • 19 mei 2012 Rouweler neemt Schalk over Rouweler Vakzaak, in het centrum van Goor, heeft de kampeer en caravan-artikelen van Schalk-recreatie overgenomen. Bart Schalk, die een bedrijf runde in de Irisstraat gaat zich nu […]