Kinderjas gevonden bij Twenthe-complex

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een kinderjas. Afgelopen zaterdag werd tegenover het complex van vv Twenthe onderstaande jas gevonden van het merk Europe Kids. Het gaat om een jas met de maat 110-116. Voor meer info of afhalen 06-13386454.

Gerelateerde berichten

  • Daniek zoekt sleutelbos24 juli 2017 Daniek zoekt sleutelbos In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Daniek zoekt haar sleutels met een zwarte bol met bont en Volkswagen autosleutel en drie andere sleutels.
  • Gehoorapparaat gevonden op De Whee (UPDATE)7 november 2016 Gehoorapparaat gevonden op De Whee (UPDATE) Op de stoep naast de Pluvierstraat, achter op De Whee, is zondag een gehoorapparaat gevonden. Het is in een zwarte uitvoering van het merk Moxi (foto). Wie zijn gehoorapparaat mist kan […]
  • Autosleutel gevonden aan Markeloseweg13 september 2016 Autosleutel gevonden aan Markeloseweg Aan de Markeloseweg is dinsdagavond een autosleutel gevonden. De sleutel van een Alfa Romeo is gevonden ter hoogte van huisnummer 25. Wie de sleutel mist kan een mail sturen naar […]
  • Kinderjas gevonden in zandbak11 juni 2011 Kinderjas gevonden in zandbak Alwin van Leeuwen heeft een kinderjas gevonden. Het gaat om een jas in camouflagekleuren. De jas lag in een zandbak aan de P Langendijkstraat in Goor. Het is een jas van het merk Gap Kids, […]
  • Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor 8 oktober 2012 Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor Naast een vermiste jas hebben we vandaag ook een fiets in de categorie vermiste artikelen: “Heeft iemand mijn fiets ergens zien staan in de buurt van 't Gijmink? Het gaat om een Blauwe Old […]