Duurzaam woonfestival op TSB terrein

Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB terrein. Het festival is een evenement met heel veel voorbeelden- en praktische informatie over groen, duurzaamheid en wonen in de Hof van Twente. Het gratis festival biedt jong en oud talloze mogelijkheden om kennis te maken met duurzaamheid. Zo staan er in Goor al plantenbakken met eetbaar groen, planten die gegeten kunnen worden. Op het festival kan er kennisgemaakt worden met nog meer initiatieven die ook voor de eigen tuin geschikt zijn. Het woon-event begint om 10.00 aan de D.J. van Bunschotenstraat en is volgens de organisatie geschikt voor alle leeftijden.  

Gerelateerde berichten

  • Peuters kleuren voor Hofkracht23 september 2017 Peuters kleuren voor Hofkracht In bijna alle peuterspeelzalen en kinderopvangcentra in de Hof van Twente worden festivalvlaggen gekleurd voor het Hofkracht en Woonfestival op 14 oktober. In totaal wordt op maar liefst […]
  • Twee auto’s bekrast in D.J. Bunschotenstraat22 juni 2015 Twee auto’s bekrast in D.J. Bunschotenstraat Afgelopen weekend zijn een tweetal auto's bekrast in de D.J. Bunschotenstraat in Goor. De auto's zijn bekrast tussen vrijdagmorgen en zaterdagmiddag. Van de dader ontbreekt elk spoor. De […]
  • Duurzame, duurdere, huurwoningen op ’t Gijmink1 december 2016 Duurzame, duurdere, huurwoningen op ’t Gijmink Er komen 21 nieuwe duurzame woningen op het plan ’t Gijmink. De nieuwe woningen worden gebouwd op de hoek Meidoornstraat – Magnoliastraat – Oude Haaksbergerweg.  Deze aanvraag komt […]
  • Maatregelen tegen overlast éénrichtingsverkeer Molenstraat10 maart 2017 Maatregelen tegen overlast éénrichtingsverkeer Molenstraat De gemeente Hof van Twente wil zogenoemde mitigerende maatregelen nemen om de overlast te beperken voor bewoners van de straten rondom de Goorse Molenstraat. Wat er precies moet gebeuren […]
  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]