Duurzaam woonfestival op TSB terrein

Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB terrein. Het festival is een evenement met heel veel voorbeelden- en praktische informatie over groen, duurzaamheid en wonen in de Hof van Twente. Het gratis festival biedt jong en oud talloze mogelijkheden om kennis te maken met duurzaamheid. Zo staan er in Goor al plantenbakken met eetbaar groen, planten die gegeten kunnen worden. Op het festival kan er kennisgemaakt worden met nog meer initiatieven die ook voor de eigen tuin geschikt zijn. Het woon-event begint om 10.00 aan de D.J. van Bunschotenstraat en is volgens de organisatie geschikt voor alle leeftijden.  

Gerelateerde berichten

  • Kansenboek gepresenteerd voor ontwikkeling TSB-terrein3 juli 2020 Kansenboek gepresenteerd voor ontwikkeling TSB-terrein De gemeente Hof van Twente heeft een zogenoemd 'kansenboek' gepresenteerd voor de ontwikkeling van het Goorse TSB-terrein. Daarin staan allerlei suggesties wat er met het voormalige […]
  • Hofkracht & Woonfestival druk bezocht14 oktober 2017 Hofkracht & Woonfestival druk bezocht Het was de hele dag een drukte van belang in en om de oude hallen op het TSB-terrein in Goor. In de nostalgische sfeer van daar waar vroeger velen zwoegden in de stoomblekerij […]
  • Gemeente koopt TSB-terrein12 juni 2020 Gemeente koopt TSB-terrein De gemeente is van plan om op korte termijn het TSB-terrein aan de Bunschotenstraat in Goor aan te kopen. Daarover is inmiddels mondeling overeenstemming met de huidige eigenaar, de […]
  • Programma Hofkracht & Woonfestival13 oktober 2017 Programma Hofkracht & Woonfestival Op het voormalige TSB terrein in Goor vindt morgen het Hofkracht & Woonfestival plaats. Het festival biedt informatie en activiteiten op het gebied van duurzaamheid en (blijven) wonen […]
  • Gemeente koopt Bouwensterrein voor doortrekken Molenstraat richting Bunschotenstraat9 november 2018 Gemeente koopt Bouwensterrein voor doortrekken Molenstraat richting Bunschotenstraat De gemeente Hof van Twente heeft een braakliggend perceel in de Molenstraat gekocht om de grond te gebruiken voor de aansluiting op de Bunschotenstraat. Het is het terrein waar vroeger […]