Duurzaam woonfestival op TSB terrein

Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB terrein. Het festival is een evenement met heel veel voorbeelden- en praktische informatie over groen, duurzaamheid en wonen in de Hof van Twente. Het gratis festival biedt jong en oud talloze mogelijkheden om kennis te maken met duurzaamheid. Zo staan er in Goor al plantenbakken met eetbaar groen, planten die gegeten kunnen worden. Op het festival kan er kennisgemaakt worden met nog meer initiatieven die ook voor de eigen tuin geschikt zijn. Het woon-event begint om 10.00 aan de D.J. van Bunschotenstraat en is volgens de organisatie geschikt voor alle leeftijden.  

Gerelateerde berichten