Cultuurkrant Reggehof op de mat

Vanaf vandaag valt er weer een Cultuurkrant op de mat bij alle huishoudens. In de bijlage van De Reggehof staan onder meer verhalen over het grootse Reggetheater, eind deze maand. Verder ook een groot verhaal met Gorenaar Kees van Zutphen. De 81-jarige gepensioneerde docent geeft nog altijd cursussen in het theater en laat weten dat hij een populaire DJ is van klassieke muziek. Verder allerhande weetjes over het programma en natuurlijk meer over het afscheid van Ruut te Velthuis. De directeur, die gaat stoppen, maakt zich in zijn laatste voorwoord op voor het slotapplaus.

Gerelateerde berichten

  • Reggehof komt met Cultuurkrant met Goorse verhalen3 januari 2017 Reggehof komt met Cultuurkrant met Goorse verhalen De huishoudens in Goor en overige kernen in de Hof ontvangen deze week een nieuw product op de deurmat. De Reggehof komt vanaf nu namelijk tweejaarlijks met een Cultuurkrant. In de eerste […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Theaterseizoen trapt af met Pink Floyd10 januari 2018 Theaterseizoen trapt af met Pink Floyd De Reggehof trapt dit nieuwe kalenderjaar in het theater af met muziek van Pink Floyd. Het tienkoppige project met iconische songs van één van de meest populaire bands wordt vrijdag vanaf […]
  • Fissa, Caroly en Koning…23 februari 2018 Fissa, Caroly en Koning… De activiteitenkalender meldt allereerst een Dancefeest bij café Johny's. Onder de titel Fissalympics komen de DJ's van het Markelose Fissa er , zoals wel vaker, weer een fraai […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]