Cultuurkrant Reggehof op de mat

Vanaf vandaag valt er weer een Cultuurkrant op de mat bij alle huishoudens. In de bijlage van De Reggehof staan onder meer verhalen over het grootse Reggetheater, eind deze maand. Verder ook een groot verhaal met Gorenaar Kees van Zutphen. De 81-jarige gepensioneerde docent geeft nog altijd cursussen in het theater en laat weten dat hij een populaire DJ is van klassieke muziek. Verder allerhande weetjes over het programma en natuurlijk meer over het afscheid van Ruut te Velthuis. De directeur, die gaat stoppen, maakt zich in zijn laatste voorwoord op voor het slotapplaus.

Gerelateerde berichten

  • Reggehof komt met Cultuurkrant met Goorse verhalen3 januari 2017 Reggehof komt met Cultuurkrant met Goorse verhalen De huishoudens in Goor en overige kernen in de Hof ontvangen deze week een nieuw product op de deurmat. De Reggehof komt vanaf nu namelijk tweejaarlijks met een Cultuurkrant. In de eerste […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Reggehof krijgt zonnepanelen en nieuwe trekkenwand3 oktober 2016 Reggehof krijgt zonnepanelen en nieuwe trekkenwand Theater De Reggehof wordt binnenkort voorzien van zonnepanelen. Het Goorse bedrijf Suncatch mag de panelen plaatsen. De zonnepanelen worden betaald door de gemeente Hof van Twente die tot […]
  • Gunster en Stampot2 november 2012 Gunster en Stampot Het theaterweekend in ‘t Twentse Haagje begint vanavond met de cabaretshow van Berthold Gunster (foto). Zijn show Ja-maar Omdenkshow is nog niet uitverkocht in de Reggehof. Dat geldt ook […]