Vrijwilligers gezocht voor de tuin

Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen borders. De bewoners van de Stoevelaar kunnen dagelijks gebruik maken van de tuin. Neem dan contact op met Jolanda van den Noort, co├Ârdinator vrijwilligerswerk, telefoon 06-34362260 of mail: j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl.

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilligers gezocht voor ouderen De Wheehof8 september 2015 Vrijwilligers gezocht voor ouderen De Wheehof Een prangende oproep voor de Goorse weldoener. Carintreggeland is namelijk op zoek naar vrijwilligers voor bewoners van De Wheehof (Stoevelaar). Voor enkele bewoners zijn persoonlijke […]
  • IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg26 januari 2017 IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg De zorg die wordt geboden bij De Stoevelaar in Goor voldoet nu wel aan de door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) gestelde normen. Het verzorgingstehuis dat opereert onder de vlag […]
  • Carint weg uit de Grotestraat15 februari 2019 Carint weg uit de Grotestraat Het kantoor van Carint Reggeland is gesloten. Het team wijkverpleging Goor Zuid is verhuisd naar Medisch Centrum De Oliphant aan de Irisstraat. Daar kunnen mensen nu terecht voor […]
  • Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit7 oktober 2018 Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit Theater De Reggehof gaat voor de voorstelling van Leonie Meijer (foto) van komende vrijdag 50 eenzame Gorenaren uitnodigen voor een gezellige avond in het theater. Dit in het kader van de […]
  • Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers29 maart 2017 Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers De Goorse woonzorgcentra De Stoevelaar en De naastgelegen Wheehof zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die werkzaam willen zijn bij verschillende afdelingen en bij diverse […]