Goorse vestiging Tuunte blijft open

Goed nieuws voor het Goorse stadshart, waarschijnlijk minder goed nieuws voor de huidige medewerkers. Kledingwinkel Tuunte in ’t Twentse Haagje blijft open maar de kans is klein dat de huidige medewerkers aan het werk kunnen blijven. De modeketen ging begin augustus failliet, maar de ruim 40 winkels zijn sindsdien tijdelijk open gebleven. Vanaf volgende week donderdag worden er onder de vlag van de nieuwe eigenaren negentien winkels toch gesloten. Dankzij Jola Mode maakt de vestiging in Goor nu wel een doorstart maar de kans is groot dat dat wel met ander personeel zal zijn. In tegenstelling tot de winkel in Goor gaan de deuren in Wierden, Hengelo en Almelo wel op slot.

Gerelateerde berichten

  • Goorse koffiepomp en symboolpolitiek…10 oktober 2017 Goorse koffiepomp en symboolpolitiek… De smerigste wieve zet de lekkerste koffie. Dat verhaal gaat niet meer op nu Niels te Vaanholt zich mag scharen onder de beste koffieleutjes van Nederland. Te Vaanholt heeft zich geplaatst […]
  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • Tuunte Goor mag hoop houden5 augustus 2017 Tuunte Goor mag hoop houden Hoop voor de Goorse vestiging van Tuunte Fashion. De winkel blijft mogelijk open. Een groot deel van de winkels maakt mogelijk een doorstart. Curator Vincent Jongerius, die […]
  • Tuunte-tijd met live muziek4 april 2016 Tuunte-tijd met live muziek Tuunte Fashion  houdt komende woensdagavond weer een open avond onder de titel Tuunte-tijd om de lente in te luiden. De kledingwinkel in de Grotestraat heeft daarbij de samenwerking […]
  • Dorethy 30 jaren strak en jong…21 oktober 2015 Dorethy 30 jaren strak en jong… Het is feest in de Goorse Reigerstraat. Daar viert Dorethy Heinhuis, vandaag haar dertigste verjaardag. En met die leeftijd heeft de geliefde van Hectoraanvoerder Joost Minkjan en moeder […]