Brandweer Hengelo schiet te hulp bij brand in Laarstraat

Rond de klok van 22:00 uur rukte de brandweer uit voor een schoorsteenbrand in de Laarstraat. Een opgeroepen hoogwerker weigerde naar verluidt dienst, waardoor de brandweer uit Hengelo in actie moest komen. Bij de brand was sprake van een enorme rookontwikkeling. De bewoners, die op het moment dat de brand uitbrak thuis waren, konden ongedeerd de woning verlaten. Inmiddels in de brand onder controle. Over de schade is op dit moment nog niets bekend.

Foto`s: Hof van Twente fotografie

Gerelateerde berichten

  • Geslaagde vuurdoop waterpolo-scholentoernooi27 april 2017 Geslaagde vuurdoop waterpolo-scholentoernooi Zes teams met jongens en meisjes van basisscholen uit De Hof van Twente hebben kleur gegeven aan de eerste editie van het waterpolo-scholentoernooi. In zwembad De Vijf Heuvels werden […]
  • Week van de biodiversiteit in teken ‘groene’ speelterreinen20 mei 2019 Week van de biodiversiteit in teken ‘groene’ speelterreinen Het is de week van de biodiversiteit in de gemeente Hof van Twente en dat betekent dat er ook in Goor diverse activiteiten zijn in dit kader de komende dagen. Zo zal wethouder Harry […]
  • Kiekeboe zoekt vrijwilligers7 mei 2018 Kiekeboe zoekt vrijwilligers Door het succes van Kiekeboe is de kringloopwinkel dringend op zoek naar vrijwilligers. De nieuwe zaak is zes dagen per week geopend en is niet alleen in de winkel actief, maar ook bij de […]
  • Goorse waterpoloërs op dreef bij De Hof14 oktober 2015 Goorse waterpoloërs op dreef bij De Hof De waterpoloafdeling van ZPC De Hof herbergt een aantal grote Goors talenten die ook in de afgelopen competitieronde hun kunnen op landelijk niveau toonden. Zo scoorde Timber Heitink maar […]
  • Ring gevonden in de Meene5 september 2021 Ring gevonden in de Meene Onderstaande ring is door Gerrit Brands gevonden in de Meene. Hij zag de ring liggen op de picknicktafel naast het drinkwaterpunt. Hij wil het sieraad graag terug bezorgen bij de […]