Aqua Plus schenkt Stichting Stadsregge 15.000 euro voor Stoetenbrug

Een mooie geste van Aqua Plus aan de Stichting Stadsregge Goor. Het bedrijf schonk gisteravond een bedrag van 15.000 euro aan de stichting Stadsregge Goor. De cheque werd in het bijzijn van burgemeester Ellen Nauta door directeur Michel Walhof overhandigd aan voorzitter Henk Meijerink en is bedoeld om de Stoetenbrug weer in het Goorse stadsbeeld terug te krijgen. Dat gebeurde in De Reggehof waar werd gevierd dat het Goorse sprinklerinstallatiebedrijf veertig jaar bestaat. Het feest werd groots gevierd met relaties en personeel dat onder meer werd getrakteerd op een optreden van Karin Bloemen (foto). Zij trad op met het Twents Jeugd Symfonie-orkest onder leiding van Carl Wittrock dat wordt ondersteund door Aqua Plus én de band Fat Skool and the Wild Hens. Daarnaast was er acrobatiek van het Bencha Theaterteam.

Gerelateerde berichten

  • Eva Crutzen, TJSO en Beatline…16 maart 2018 Eva Crutzen, TJSO en Beatline… De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. […]
  • Afscheid van een ‘Koninklijke’ zakenman…14 oktober 2021 Afscheid van een ‘Koninklijke’ zakenman… De banieren wapperen parmantig aan de Goorse Molenstraat voor de ingang van het bedrijfscomplex van Aqua+. De boodschap is helder: Michel bedankt! Het is vandaag de laatste werkdag van […]
  • Aqua+ nu Koninklijk5 maart 2021 Aqua+ nu Koninklijk Het Goorse bedrijf Aqua+ heeft vanmiddag het predikaat Koninklijk gekregen. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 125 jaar en zou vorig jaar al in de adelstand worden verheven maar […]
  • Fat Skool, Veteranendag en Bloemen5 april 2019 Fat Skool, Veteranendag en Bloemen Het pallet aan activiteiten in het Goorse begint met de voorstelling van cabaretier Rob Scheepers vanavond in De Reggehof met de voorstelling 'Kom maar op'. Bij De Ster is er een optreden […]
  • Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly15 maart 2019 Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly Wederom een overvolle activiteiten-agenda voor het komende weekeinde. Naast de Goorse Sjoowavonden is er vanavond een klassiek concert van leerlingen van de muziekschool en Symfonia […]