Aqua Plus schenkt Stichting Stadsregge 15.000 euro voor Stoetenbrug

Een mooie geste van Aqua Plus aan de Stichting Stadsregge Goor. Het bedrijf schonk gisteravond een bedrag van 15.000 euro aan de stichting Stadsregge Goor. De cheque werd in het bijzijn van burgemeester Ellen Nauta door directeur Michel Walhof overhandigd aan voorzitter Henk Meijerink en is bedoeld om de Stoetenbrug weer in het Goorse stadsbeeld terug te krijgen. Dat gebeurde in De Reggehof waar werd gevierd dat het Goorse sprinklerinstallatiebedrijf veertig jaar bestaat. Het feest werd groots gevierd met relaties en personeel dat onder meer werd getrakteerd op een optreden van Karin Bloemen (foto). Zij trad op met het Twents Jeugd Symfonie-orkest onder leiding van Carl Wittrock dat wordt ondersteund door Aqua Plus én de band Fat Skool and the Wild Hens. Daarnaast was er acrobatiek van het Bencha Theaterteam.

Gerelateerde berichten

  • Eva Crutzen, TJSO en Beatline…16 maart 2018 Eva Crutzen, TJSO en Beatline… De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. […]
  • Mega-order voor Aqua+28 februari 2018 Mega-order voor Aqua+ Aqua+ Sprinklersystemen heeft de grootste order binnengehaald in de 40-jarige geschiedenis van het Goorse bedrijf. Aqua+ gaat de sprinklerinstallatie aanleggen van het nieuwe […]
  • Fat Skool, Veteranendag en Bloemen5 april 2019 Fat Skool, Veteranendag en Bloemen Het pallet aan activiteiten in het Goorse begint met de voorstelling van cabaretier Rob Scheepers vanavond in De Reggehof met de voorstelling 'Kom maar op'. Bij De Ster is er een optreden […]
  • Een muzikaal weekeinde…2 februari 2018 Een muzikaal weekeinde… Volop muziek dit weekeinde in het Goorse. Te beginnen vanavond als er lokaal talent te zien en te horen is tijdens Hofbandjes in De Reggehof. Iets verderop is er het optreden van John West […]
  • Karin Bloemen zoekt lokaal talent voor optreden in De Reggehof25 september 2016 Karin Bloemen zoekt lokaal talent voor optreden in De Reggehof Karin Bloemen daagt lokaal zangtalent uit om zich middels een filmopname te presenteren om zo in aanmerking te komen voor een optreden met de blonde zangdiva in haar programma Volle Bloei. […]