Simone staat al 50 jaar voor iedereen klaar

Groot feest vandaag in huize Spoelder aan de Diepenheimseweg. Simone is op deze vrijdag precies 50 jaar oud en dat wordt vanavond groots gevierd met een Hippy-feest bij café Buddy’s. Simone Spoelder is actief op vele creatieve fronten zoals het feestelijke ballonnenduo Poeha en het Goorse Bigband Festival. Maar bovenal is ze, volgens man en kinderen, een fantastische moeder die altijd klaar staat en met wijze woorden- en raad iedereen bij staat. En dat zonder veel opschmuk want volgens deze ‘wereldgriet’ hoeven poeder en schmink echt niet. Simone wordt, ook via deze digitale weg, van harte gefeliciteerd door familie en vrienden. 

Gerelateerde berichten

  • Voorbereidingen Schoolfeest 2019 van start20 november 2018 Voorbereidingen Schoolfeest 2019 van start De bestuurs- en commissieleden van de stichting Goors School en Volksfeest zijn gisteravond voor het eerst bijeen geweest voor de eerste vergadering in aanloop naar het Feest der Feesten […]
  • Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud10 september 2016 Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud Een groot feest vanavond bij café Buddy's. Daar wordt gevierd dat Robert Bekhuis deze week Abraham leerde kennen. Bekhuis bereikte de respectabele leeftijd van 50 jaar en dat ging zeker […]
  • Jacqueline Groothengel nu ook bij de Sarah’s21 maart 2017 Jacqueline Groothengel nu ook bij de Sarah’s Ze is een kasteleinsdochter met het hart op de tong en volgens haar vrienden en familie vaak ook onbehouwen in haar uitspraken. 'Never a dull moment' met Jacqueline Groothengel die […]
  • Goorse Elvis al 50 jaar alive16 juni 2017 Goorse Elvis al 50 jaar alive De bronzen stem van de King of Rock and Roll schalt door de Kloosterlaan. In de voortuin van Marcel Mengerink, vergezelt van een grote opblaaspop en diverse spandoeken die verwijzen naar […]
  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]