Simone staat al 50 jaar voor iedereen klaar

Groot feest vandaag in huize Spoelder aan de Diepenheimseweg. Simone is op deze vrijdag precies 50 jaar oud en dat wordt vanavond groots gevierd met een Hippy-feest bij café Buddy’s. Simone Spoelder is actief op vele creatieve fronten zoals het feestelijke ballonnenduo Poeha en het Goorse Bigband Festival. Maar bovenal is ze, volgens man en kinderen, een fantastische moeder die altijd klaar staat en met wijze woorden- en raad iedereen bij staat. En dat zonder veel opschmuk want volgens deze ‘wereldgriet’ hoeven poeder en schmink echt niet. Simone wordt, ook via deze digitale weg, van harte gefeliciteerd door familie en vrienden. 

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Kaarten The Kik naar Simone ten Have7 maart 2019 Kaarten The Kik naar Simone ten Have Simone ten Have is de winnares geworden van de deel- en like-actie voor tickets van The Kik op de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl. Na loting kwam haar naam uit de koker en wint zij dus […]
  • Schoolfeestfilmpje voor Goorse kinderen25 juni 2020 Schoolfeestfilmpje voor Goorse kinderen De Goorse basisschoolleerlingen kregen deze week een rugtas van het Schoolfeest om het leed van het ontbreken van Schoolfeest en de kermis ietwat te verzachten. De scholen kregen een […]
  • Voorbereidingen Schoolfeest 2019 van start20 november 2018 Voorbereidingen Schoolfeest 2019 van start De bestuurs- en commissieleden van de stichting Goors School en Volksfeest zijn gisteravond voor het eerst bijeen geweest voor de eerste vergadering in aanloop naar het Feest der Feesten […]
  • Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud10 september 2016 Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud Een groot feest vanavond bij café Buddy's. Daar wordt gevierd dat Robert Bekhuis deze week Abraham leerde kennen. Bekhuis bereikte de respectabele leeftijd van 50 jaar en dat ging zeker […]