Politie-onderzoek naar aanleiding van overleden persoon

De politie doet op dit moment onderzoek in een woning in de Kerkstraat in Goor. Daar is een overleden persoon aangetroffen. De oorzaak is nog niet bekend. Foto’s: Hof van Twente Fotografie. UPDATE: De politie meldt dat het onderzoek is afgerond en dat er geen sprake is van een misdrijf.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Geen treinverkeer door vondst explosief UPDATE19 december 2017 Geen treinverkeer door vondst explosief UPDATE Treinreizigers van en naar Goor kunnen op dit moment niet met de trein naar Delden en Hengelo. Bij het station in Delden is een explosief gevonden. De politie meldt dat experts van de […]
  • Scooter vermiste politicus uit Zutphen in Goor gevonden UPDATE: Man is gewond gevonden5 oktober 2017 Scooter vermiste politicus uit Zutphen in Goor gevonden UPDATE: Man is gewond gevonden De scooter van de sinds gisterochtend vermiste Hans Boersbroek, is in Goor gevonden. Boersbroek is raadslid in de gemeenteraad van Zutphen en wordt sinds gisterochtend vermist. Op zijn […]
  • Fietsendief op heterdaad betrapt10 januari 2017 Fietsendief op heterdaad betrapt Een man die gisteren een fiets probeerde te stelen vanuit de fietsenstalling van het station in Goor is gisteren door de politie op heterdaad betrapt. Hij is ingerekend en bleek ook […]