Geen Goorse clubs in volgende ronde KNVB-beker

Twenthe, GFC en Hector zijn er niet geslaagd om de eerste knock out-ronde om de regionale KNVB-beker te bereiken. Twenthe verloor de laatste poulewedstrijd op eigen veld met 2-3 van Barbaros, GFC ging thuis met 3-4 onderuit tegen NEO. Hector won wel, met 2-4 bij EGVV, maar de groen witten verloren de eerste twee duels en liggen dus ook uit het bekertoernooi. Op sportpark ’t Piepwillem speelde vv Twenthe een aantrekkelijke wedstrijd tegen Barbaros, ook derdeklasser.

Bij rust was het 1-0 door een goal van Jasper Groothuis. Na de thee begonnen de gasten goed en kwamen op 1-2. Groothuis trok de stand weer gelijk maar uiteindelijk maakte Barbaros uiteindelijk toch de winnende en dat was op basis van de wedstrijd niet onverdiend.

GFC deed het heel aardig tegen NEO uit Borne maar won uiteindelijk toch niet. Bij rust was het 1-2 op sportpark Heeckeren. De drie goals van GFC kwamen op naam van O’ Neill Tieman, Tim Wassink en Collin Mensink.

Hector, dat de eerste twee poulewedstrijd verloor van sv Delden en Reunie, werkte in Gelselaar tegen vijfdeklasser EGVV vooral aan eerherstel. En met succes want de ploeg van trainer Mark Dijkstra zegevierde met 2-4. Hector werd in het zadel geholpen door een vroege rode kaart voor de thuisploeg. Toch was het bij rust nog 1-1. Voor Hector scoorde Unal Kel voor de thee en Marinus Wolters (penalty), Lars Nobbe en reservedoelman Bas Jaspers Fayer. Hij kwam er in als spits voor de laatste tien minuten en schoof ook nog de vierde Hectorgoal binnen.