Goorse organiseert benefietavond voor getroffen vader op Sint Maarten

De Goorse Kimberley Karlsson gaat een benefietavond houden voor haar familie die op Sint Maarten getroffen is door orkaan Irma. Die avond is op vrijdag 29 september bij Café Spek aan de Hengevelderstraat. De woning van vader John Karlsson en zijn vrouw is volledig verwoest toen de orkaan over raasde. Een hard gelag want Karlsson stak 8 jaar lang veel arbeid en geld in zijn droomwoning op het eiland. Tijdens de benefietavond zal er een zanger en een DJ zijn en wordt er een loterij georganiseerd. Ook is er een rekeningnummer waar geld op gestort kan worden. Dat is NL09 ABNA 0512065047 ten name van K. Karlsson en ten behoeve van Benefietavond Spek. Meer informatie op de Facebookpagina.

John en Kimberley Karlsson

Gerelateerde berichten

  • Terug van een intensieve periode op Sint Maarten31 oktober 2017 Terug van een intensieve periode op Sint Maarten Na anderhalve maand kon hij eindelijk zijn grote trots Jazzmina weer in de armen sluiten op de vliegbasis van Eindhoven. John Schuurs is terug na een intensieve periode op het Bovenwindse […]
  • Ook Gorenaren op Sint Maarten zwaar getroffen8 september 2017 Ook Gorenaren op Sint Maarten zwaar getroffen De orkaan Irma heeft ook drie (oud-) Gorenaren zwaar getroffen. Gelukkig voor hen niet lichamelijk maar de materiële schade is ook voor hen immens. Uit Goor zijn Wout Overbeek, Annemiek […]
  • Reggetheater en Party’s…29 september 2017 Reggetheater en Party’s… Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde waarin natuurlijk het grootse Reggetheater centraal staat. Het muziektheaterspektakel op het Schoolfeestplein begint vanavond en morgen […]
  • Benefietavond tegen Duchenne bij De Ster8 mei 2018 Benefietavond tegen Duchenne bij De Ster Cafe De Ster is morgenavond het decor voor een benefietavond waarin aandacht gevraagd wordt voor de spierziekte Duchenne. twee temas uit Goor doen mee met de wielertocht Duchenne Heroes en […]
  • Percossa, Piepschuim en Duitse Avond26 oktober 2018 Percossa, Piepschuim en Duitse Avond Wie fan is van goede slagwerkers kan vanavond terecht in De Reggehof. De evenementenkalender van deze site vermeldt het optreden van Percossa (foto). Deze groep gebruikt een veelvoud aan […]