Salut zoekt mantelzorgers

Woon je in Goor en zorg jij langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte en hulpbehoevende persoon uit je omgeving? Dan ben jij een van de 4 miljoen mantelzorgers in Nederland. Salut wil hen helpen. Om alle mantelzorgers in Hof van Twente zo goed mogelijk te (kunnen) informeren over ondersteuningsmogelijkheden, activiteiten en voorlichtingen, kun jij je als mantelzorger bij Salut laten registreren. Bel met Salut, telefoonnummer 0547-260053, mail naar info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’26 februari 2018 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ Salut biedt voor mantelzorgers uit Goor en omgeving een gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over deze ziekte. De deelnemers […]
  • Dag van de mantelzorg10 november 2019 Dag van de mantelzorg Het is vandaag 10 november en dat betekent voor deze zondag dat het de 'Dag van de Mantelzorg' is. Als dank voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie heeft Salut samen met de […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]
  • Vriendenkring voor jongeren10 maart 2019 Vriendenkring voor jongeren Salut start met een jongeren vriendenkring. Jongeren die moeite hebben om contact te leggen met anderen krijgen zo een steuntje in de rug. Dat kan bijvoorbeeld komen omdat je een licht […]