Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen

BSO Villa Sportief organiseert zaterdag samen met Wijkvoorziening ’t Doesgoor haar open dag van 10.30 tot 12.30 uur. Naast een informatiemarkt zijn er allerhande kinderactiviteiten. Schminken, een luchtkussen en vele lekkere hapjes zijn de ingrediënten voor een gezellige dag georganiseerd door alle instellingen die zijn betrokken bij de wijkvoorziening. Zaterdag worden ook de zes nieuwe jeu de boules-banen geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg. Daarnaast wordt een nieuw spandoek onthuld met handafdrukken van wijkkinderen. Die is gemaakt om automobilisten erop te attenderen niet te hard te rijden in de buurt.

Gerelateerde berichten

  • Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector1 september 2017 Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector Hector pakt dit jaar groots uit om het eenieder naar de zin te maken tijdens de Open Dag, morgen op sportpark 't Doesgoor. Zo is er onder meer een groot voetbal-dartbord en innovatieve […]
  • Schoolplein 14 geopend tijdens Open Dag Hector2 september 2017 Schoolplein 14 geopend tijdens Open Dag Hector Het nieuwe Schoolplein 14 van de Johan Cruijff Foundation is vanochtend officieel geopend tijdens de Open Dag van sv Hector op sportpark 't Doesgoor. Dat gebeurde met het loslaten van 14 […]
  • Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor25 september 2017 Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor Vandaag start bij wijkvoorziening 't Doesgoor 'De week tegen eenzaamheid'. Een reeks nieuwe activiteiten onder het motto ''Kom Erbij'' voor jong en oud. De ouderenvereniging Goor begint […]
  • Nieuwe website Wijkvoorziening ’t Doesgoor13 juli 2017 Nieuwe website Wijkvoorziening ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor heeft inmiddels een eigen website. Die bestaat naast de Facebookpagina van de welzijnsorganisatie. Er was vooral vanuit zorg- en welzijnsinstellingen veel vraag […]
  • Goors Jeu de Boules-kampioenschap op ’t Doesgoor26 augustus 2018 Goors Jeu de Boules-kampioenschap op ’t Doesgoor Op sportpark 't Doesgoor wordt in september het Goorse Kampioenschap Jeu de Boules gehouden. De voorrondes op de zes banen die daar zijn aangelegd zijn er drie voorrondes op dinsdag 18 […]