Veldhuis en Kemper voor vol huis

Het is in Goor vaak volle bak bij Veldhuis en Kemper (foto). Ook vanavond is het uitverkocht als het voormalige reclame-duo op de planken van De Reggehof staat met de voorstelling ‘Dan maar niet gelukkig’. Met humor en veel muziek entertainen de twee al sinds jaar en dag het theaterpubliek en bestormen ze de hitlijsten. Komende zaterdag is in De Reggehof de reprise van Testosteron 2 van Intrmzzo. Zondag de try out van het toneelstuk Master Class met onder andere Pia Douwes. Voor deze twee voorstellingen zijn nog wel kaarten. In het kader van de actualiteit draait filmhuis Alleman volgende week dinsdag de film Cairo.

veldhuisenkemper

Gerelateerde berichten

  • johntwenthe16 augustus 2013 Twenthe tweede op Hoftoernooi Twenthe is vanavond in Delden tweede geworden tijdens het Hoftoernooi. De Goorse Tricolores hadden in de laatste wedstrijd genoeg aan een gelijkspel tegen organisator Rood Zwart, maar […]
  • Apollo naar Luxemburg6 oktober 2009 Apollo naar Luxemburg Het houdt maar niet op voor de Apollo-leden tijdens het jubileumjaar 2009. Komend weekeinde vertrekt het Goorse muzikale gezelschap voor een trip van drie dagen naar Luxemburg. In twee […]
  • Passagiers vast in attracties kermis27 juni 2014 Passagiers vast in attracties kermis De start van de kermis op de Schoolfeestweide is niet zonder problemen verlopen. Donderdagavond hebben namelijk enkele kermisgangers enige tijd vastgezeten in een aantal attracties. Door […]
  • Opnieuw op missie in Kandahar28 februari 2011 Opnieuw op missie in Kandahar Nieuw is het niet voor hem, maar Emiel Freriksen (foto, tweede van boven) maakt toch weer roerige tijden mee in Afghanistan. Zo moesten onlangs nog twee Amerikaanse collega`s het leven […]
  • VVD-bijeenkomst in Goor en bij Dieka18 februari 2019 VVD-bijeenkomst in Goor en bij Dieka Het is verkiezingstijd en dus drukken de politici hun neus weer aan het venster. De VVD organiseert op 2 maart een bijeenkomst met de VVD Lijsttrekker voor het Europees Parlement Malik […]