‘De Hugo Borst van Twente…’

Aan het einde van de middag is het boek ‘Mantelzorger der liefde’ gepresenteerd in de foyer van De Reggehof in het bijzijn van zo’n 100 belangstellenden. Het boek van de Goorse Ingrid Keestra gaat over omgaan met dementie. Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door zangeres Marga Bult, ambassadrice van Alzheimer Nederland. Christiaan Meyboom, regiocoördinator- en bedenker van de zogenoemde Alzheimer Café’s, noemde Keestra de ‘Hugo Borst van Twente’ refererend aan de succesvolle lobby voor betere zorg van de bekende Rotterdamse journalist. Yolande Tangelder en Willem te Voortwis vertolkten het lied ‘Omarmen’ dat Ingrid Keestra schreef op Edith’s Piaff ‘La vie en rose’. Dit is het favoriete nummer van haar moeder die ook aan Alzheimer lijdt. Het boek ‘Mantelzorger der liefde’ is nu te koop onder meer via deze speciale WEBSITE.

Gerelateerde berichten

  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]
  • Dementiegids van Goorse Ingrid in groot aantal bibliotheken8 november 2018 Dementiegids van Goorse Ingrid in groot aantal bibliotheken Het boek 'Mantelzorger der liefde' van de Goorse schrijfster Ingrid Keestra, is aangekocht door in totaal 62 bibliotheken in Nederland. Dit mede in het kader van de 'Dag van de mantelzorg' […]
  • Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Café gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]
  • Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer16 september 2019 Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer In het kader van Wereldalzheimerdag op 21 september geeft de Goorse Ingrid Keestra komende donderdag (19 september) een lezing over dit onderwerp bij de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. […]
  • Mantelzorgers welkom op gratis wijnproeverij12 april 2018 Mantelzorgers welkom op gratis wijnproeverij Mantelzorgers uit Goor en omgeving zijn komende woensdag 18 april welkom op een gratis wijnproeverij bij de wijngaard van Twentewijn in Bentelo. Het initiatief voor deze avond komt van de […]