Goorse piraatjes klaar voor marathonuitzending

Ze hebben er weken naartoe geleefd en vanaf morgenavond is het zover. Dan zijn de Goorse Piraatjes weer in de lucht met een marathonuitzending die tot maandagochtend zal duren. Er wordt uitgezonden vanaf café Buddy’s in de Deldensestraat waar het hele weekend ook van alles te doen is. Zo treden op vrijdagavond Dikke Dennis en José Wolters op en betreden op zondagmiddag- en avond het SMS-duo het podium evenals de Goorse André Hazes, Geert Endeman. De Goorse Piraatjes is een samenwerkingsverband van de Goorse piratenzenders Popeye FM, TPE, Los Banditos, PTZ en TVJ. Er wordt uitgezonden via de 88.4 FM. 

Gerelateerde berichten

  • Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether27 september 2018 Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether De liefhebbers van piratenmuziek komen in het Goorse vanaf vandaag weer vier dagen lang uitgebreid aan hun trekken. Thuis via de radio en bij café Buddy's waar de uitzendingen verzorgd […]
  • Open dagen en Mirrewinter the movie…28 september 2018 Open dagen en Mirrewinter the movie… Er is weer genoeg te doen in Goor het komend weekeinde. Zo is vanavond de film 'Mirrewinter the movie' te zien in filmhuis Alleman. De film, naar het boek van Gert Jan Oplaat, is deels […]
  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]
  • Piraten Top 100 op Hofstreek FM26 december 2016 Piraten Top 100 op Hofstreek FM Hofstreek FM gaat voor het eerst in haar bestaan een dag piratenmuziek uitzenden. De lokale omroep heeft een Top 100 samengesteld van nummers die normaliter via de geheime zenders de ether […]
  • Piraatjes, Deep’n en Darts…22 september 2017 Piraatjes, Deep’n en Darts… In het komend weekeinde staat bij Café Buddy's de Piratenmuziek centraal tijdens de marathonuitzending van de Goorse Piraatjes. Op 't Doesgoor is het zaterdag Open Huis van de gelijknamige […]